Ön bacakları kesili halde bulundu

Ön bacakları kesili halde bulundu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ön bacakları kesili halde bulunan kedi uyutuldu.

30 Temmuz 2019 - 13:42

Hatipirimi Mahallesi'ndeki bir apartmanın bahçıvanı, otların arasında bulduğu bacakları kesilmiş kediyi veterinere götürdü. Yaşama olasılığı kalmadığı belirlenen kedi uyutuldu.

Veteriner hekim Behçet Düzgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayvanın kliniğe getirildiğinde ön bacaklarının patilerinin üst kısmından kesik halde olduğunu aktardı.

"Bize geldiğinde genel durumu çok kötüydü. Biz de daha fazla acı çekmesini engellemek için uyutmak zorunda kaldık." diyen Düzgün, olaya çok üzüldüklerini, bugüne kadar Marmaris'te böyle bir vakayla karşılaşmadıklarını ifade etti.

Kedinin bacaklarının aynı noktadan muntazam şekilde kesildiğini anlatan Düzgün, yapılanı vahşet olarak nitelendirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kurtulmuş: Mescid-i Aksa'nın kapılarına kilit vurmak, milyonlarca Müslümanın inancına açık bir saldırıdır
Kurtulmuş: Mescid-i Aksa'nın kapılarına kilit vurmak, milyonlarca...
Bakan Fidan, Portekizli mevkidaşı Rangel ile telefonda görüştü
Bakan Fidan, Portekizli mevkidaşı Rangel ile telefonda görüştü