Reklam
  • Reklam
OKÜ Akademik Teşvik ve Yükselme Ödül Töreni düzenlendi

OKÜ Akademik Teşvik ve Yükselme Ödül Töreni düzenlendi

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi (OKÜ), 2017-2018 yıllarında bilimsel araştırma ve uluslararası yayınlarla üniversiteye katkı sağlayan ve akademik kariyerlerinde yükselme gösteren akademisyenler için ''Akademik Teşvik ve Yükselme Ödül Töreni'' düzenledi.

02 Temmuz 2019 - 16:34

OKÜ'den yapılan açıklamaya göre, üniversitenin sosyal tesislerinde düzenlenen törene, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç'ın yanısıra fakülte dekanları, enstitü, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri, öğretim üyeleri ve aileleri katıldı. 

Bilimsel araştırma ve uluslararası yayınlarla üniversiteye katkı sağlayan ve akademik kariyerlerinde yükselme gösteren akademisyenler için düzenlenen törende konuşan Rektör Prof. Dr. Türk, üniversitenin, Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna ulaşmasına katkı sağlayacağını ve bu üstlendiği sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğini bildirdi.

"Bu bağlamda, gençlerimizin milli ve yerli fikriyatından, tarihlerinden, kültürlerinden, medeniyetlerinden uzak durmadan; almış oldukları bilgiler sayesinde geleceğimizi inşa edeceklerine inancım tamdır." ifadesini kullanan Türk, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Gençlerimizin bu şekilde yetiştirilmesinde en büyük pay çok değerli akademisyenlerimiz olan sizlere aittir ve bu vesile ile siz değerli akademisyenlerimize, mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyor ve yıllardır yürütmekte olduğunuz akademik ve idari görevlerinizde başarılar diliyorum. Ayrıca hepimizin ayrı ayrı bireysel gayret ve özverili çalışmaları ile yetişen gençlerimizin, gelecekte de çok önemli görevler üstlenmesine vesile olacağınıza yürekten inanıyorum."dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti