Reklam
  • Reklam
"Oğlum Venezuela’ya Covid malzemesi için gitti"

"Oğlum Venezuela'ya Covid malzemesi için gitti"

AK Partili eski başbakanlardan Binali Yıldırım, organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker'in, oğullarıyla alakalı "uyuşturucu ticareti" iddialarını kesin bir dille reddettiklerini söyledi.

24 Mayıs 2021 - 13:55

Sedat Peker'in yurt dışından sosyal medya hesabında paylaştığı Türk siyasetinden önemli isimleri suçladığı ifşa videoları Türkiye'nin en çok konuşulan gündem konusu olmaya devam ediyor.

Peker bugüne kadar Youtube hesabında 7 ayrı video yayınladı. Peker, bu videoların son 2'sinde Binali Yıldırım ve oğullarının uyuşturucu ticaretinde parmağı olduğunu öne sürmüştü.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım İstanbul İl Başkanlığı'nda habercilerin sorularını yanıtlayarak söz konusu iddialara yanıt verdi.

Yıldırım, Sedat Peker'in oğlu Erkam Yıldırım'la ilgili iddialarına ilişkin, "İddialar kesinlikle iftiradır, şiddetle reddediyoruz diyerek şunları söyledi:

"Bugünkü yayınladığı videoda bizi de oğlum Erkam Yıldrım'ı da zikretti. Öncelikle şunu söyleyeyim bu kesinlikle iftiradır, yalandır, şiddetle reddediyorum. Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek, bize yapılabilecek en büyük hakarettir, en büyük yanlıştır. Tümüyle reddediyorum. Bu olsa olsa 'çamur at izi kalsın' türünden bir suçlamadır ama unutmayalım ki çamur atanın önce kendi elleri kirlenir. Oğlum Venezuela'ya gitmiştir. Orada bahsedildiği gibi ocakta, şubatta değil geçen sene aralık ayında gitmiştir. Beraberinde de Covid ile mücadele amacıyla orada ihtiyaç sahiplerinin tespiti, maske gibi birtakım malzemeler götürüp dağıtmıştır. Ziyaret amacı da bundan ibarettir. O esnada Venezuela'da seçim olduğu için Türkiye Dostluk Grubu da oradaydı, bu münasebetle de onlarla birlikte oldu. Bazı sosyal medya paylaşımlarında resmi heyetle gittiği ifade ediliyor. Bu da gerçek dışıdır, yanlıştır. Kendi imkanlarıyla kendi biletini alarak, masraflarını karşılayarak o ziyareti gerçekleştirmiştir."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek