Reklam
  • Reklam
Nihal Olçok’tan tartışma yaratacak sözler: Abdullah’ın...

Nihal Olçok'tan tartışma yaratacak sözler: Abdullah'ın mezarını açtırabilirim

Konuk olduğu televizyon programında adli tıp kurumu tarafından verilen raporlar konusunda şüphelerinin olduğunu belirten Nihal Olçok, oğlunun mezarını açtırabileceğini vurguladı.

11 Aralık 2019 - 11:36

Ahmet Davutoğlu tarafından kurulacak partiye katılacağını duyuran 15 Temmuz şehidi Erol Olçok'un eski eşi ve Abdullah Olçok'un annesi Nihal Olçok, konuk olduğu televizyon programında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"İKİMİZİN DE DELİLLERİ YETERSİZ"

DW Türkçe'de Nevşin Mengü'nün sorularını cevaplayan Nihal Olçok 15 Temmuz'la ilgili çok tartışılacak sözlere imza attı. 15 Temmuz gecesinin hemen ardından köprünün ve yollarının temizlenmesinin delilleri ortadan kaldırdığını belirten Olçok, "FETÖ'cüler'in de bizim de ortak bir paydamız var. İkimizin de delilleri yetersiz" dedi.

"ABDULLAH'IN MEZARINI AÇTIRABİLİRİM"

Açıklamasının devamında oğlunun mezarını açtırabileceğini ifade eden Olçok, "Adli tıptan onlarca insanın hapse atıldığı rapor beni bağlamıyor artık. Erol Olçok konusunda bir şey söyleyemem. Ama günün sonunda Abdullah'ın mezarını açtırmayla sonuçlansa bile ben bunu kabul ederim" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti