Reklam
  • Reklam
NEREDE OY KULLANACAKLARI BELLİ OLDU !

NEREDE OY KULLANACAKLARI BELLİ OLDU !

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Lideri Akşener ve HDP Eş Genel Başkanları İstanbul'da, CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile MHP Lideri Bahçeli ise Ankara'da oyunu kullanacak.

27 Mart 2019 - 12:02

Mahalli İdareler Seçimi'nde, 31 Mart Pazar günü, liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanları Sezai Temelli ile Pervin Buldan İstanbul'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise Ankara'da oy kullanacak.

ERDOĞAN, ÜSKÜDAR'DA OYUNU KULLANACAK

Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi'nde, Cumhurbaşkanı Erdoğan, oyunu İstanbul Üsküdar'daki Saffet Çebi İlkokulu'nda kullanacak. İYİ Parti lideri Akşener İstanbul Üsküdar'da, HDP liderleri Temelli ve Buldan ise İstanbul Bakırköy'de oy kullanacak.

KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ, ANKARA'DA OLACAK

MHP lideri Bahçeli, Ankara'daki Anıttepe Ortaokulu'nda, CHP lideri Kılıçdaroğlu ise Ankara'daki Çukurambar Arjantin İlkokulu'nda oy kullanacak. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Ankara'daki Çankaya Lisesi'nde, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise Ankara Keçiören'deki Fethiye Kemal Mumcu Anadolu Lisesi'nde oyunu kullanacak.

'Cumhur ittifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Özhaseki, Yenimahalle'deki Sofuoğlu İlkokulu'nda, 'Millet ittifakı'nın adayı Mansur Yavaş ise Çankaya'daki Emin Resulzade Anadolu Lisesi'nde oy kullanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı