Reklam
  • Reklam
Neden yaptınız, sorusuna; seni de gasp ederim, yanıtı

Neden yaptınız, sorusuna; seni de gasp ederim, yanıtı

Gaziantep'te 6 kişiyi gasp eden 2 kapkaççının adliyeye sevki sırasında, bir gazetecinin kapkaççılardan birine sorduğu "Neden gasp ettiniz?" sorusuna, "Seni de gasp ederim" yanıtı geldi.

11 Eylül 2019 - 17:37 - Güncelleme: 11 Eylül 2019 - 18:48

Gaziantep'te 6 kişinin cep telefonunu ve çantalarını gasp eden 2 kapkaççı polisin harekete geçmesi üzerine yakalandı. Yakalanan kapkaççılar adliyeye sevk edildi

Bir gazetecinin "Neden gasp ettiniz?" sorusuna, kapkaççılardan birinin verdiği yanıt ise pes dedirtti. Soru karşısında öfkelenen kapkaççı gazeteciyi tehdit ederek "Çek, çek iyi çek. Seni de gasp ederim. Dışarıda seninle denk gelmeyeyim" dedi.

Kentin 6 farklı noktasında kapkaç yöntemiyle hırsızlık yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, motosikletle kapkaç yapan 2 şüphelinin kimliğini belirledi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Polisin sıkı çalışmasıyla kıskıvrak yakalanan A.A. ve Ş.M.A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

GAZETECİYİ TEHDİT ETTİ

2 kapkaç şüphelisi adliyeye sevk edildikleri esnada basın mensuplarına tehditte bulundu. Gazetecilerin sorularına öfkelenen şüphelilerden biri, "Çek, çek iyi çek. Seni de gasp ederim. Buradan çıkayım seninle görüşeceğim. Dışarıda seninle denk gelmeyeyim" dedi.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Motosikletli şüphelilerin kapkaç yaptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Sokakta yürüyen bir kadının kolundaki çantayı kapkaç yöntemiyle çalan motosikletli şüpheliler gözden kaybolurken, çantası çalınan kadının kapkaççıların peşinden koştuğu görülüyor. Görüntülerde kaldırımda duran bir gencin elindeki cep telefonunun kapkaç yöntemiyle çalınması da yer alıyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek