Reklam
  • Reklam
MWC Shanghai 2019 etkinliği

MWC Shanghai 2019 etkinliği

OPPO, akıllı telefon inovasyonuna yönelik geliştirdiği "Ekran Altı Kamera" ve "MeshTalk" adlı teknolojilerini MWC Shanghai 2019 etkinliğinde duyurdu.

26 Haziran 2019 - 18:39

OPPO'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, bugün başlayan ve 28 Haziran’a kadar devam edecek olan MWC Shanghai 2019 etkinliğinde, "gerçek tam ekran" kullanıcı deneyimi sunan "Ekran Altı Kamera (USC)" teknolojisini tanıttı. OPPO ayrıca, hücresel ağlar, Wi-Fi veya Bluetooth olmadan 3 km mesafedeki metinlerin, sesli mesajların ve gerçek zamanlı sesli aramaların iletilmesini sağlayan tescilli bir merkezi iletişim teknolojisi olan "MeshTalk"u da açıkladı.

"Ekran Altı Kamera" teknolojisinde, daha fazla ışık alan özelleştirilmiş bir kamera modülü yer alıyor. Ekranda ışık geçirgenliğini artıran son derece şeffaf bir malzeme ile birlikte bölge kontrolü kullanılıyor. Bunun yanı sıra OPPO’nun özelleştirilmiş algoritması, pus giderme algoritması ve beyaz dengesi algoritması sayesinde "Ekran Altı Kamera" tam bir fotoğrafçılık deneyimi sağlayabildiği gibi akıllı güzellik modu ve fotoğraf filtreleri gibi özellikleri destekleyebiliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti