Reklam
  • Reklam
MUHİTTİN SELVİTOPU’ NDAN ZİYARET

MUHİTTİN SELVİTOPU' NDAN ZİYARET

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu İZMOD yönetimini ziyaret etti, “Mobilya sektörüne büyük hizmet verecek Mobilya Akademi’nin temelini çok yakında atacağız” dedi

29 Nisan 2019 - 11:56

İzmir Mobilyacılar Odası (İZMOD) yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanlığı’na 2. kez seçilen Muhittin Selvitopu’nu ziyaret etti.

Mobilyacı esnafının hayali olan hizmet binasını bu dönemde hayata geçireceklerini belirten Başkan Selvitopu, “Eğitim ve hizmet birimleriyle sektöre daha yararlı hizmetler üretecek Mobilyacılar Odası binasının temelini de yakında atacağız. Meclis kararımızı aldık” dedi.

İşbirliği vurgusu

Birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İZMOD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Özkoparan da, sektörün yerel yönetimlerle yapacağı işbirliğinin ekonomiye olumlu katkılar sağlayacağını ifade etti. Özkoparan, şu vurguları yaptı: “Mobilya Akademi adını taşıyacak olan merkez, sektörün nitelikli eleman ihtiyacını karşılayacak. Yeni birimlerimiz sektörün geleceğe yatırım yapmasına olanak tanıyacak. Merkezin 3 katı hizmet verecek bodrum kısmındaki iki kat ise atölye ve otopark olarak kullanılacak.”

İzmir Kalkınma Ajansı’ndan (İZKA) 1 milyon lira destek alan proje, oda-belediye ortaklığıyla yaşama geçirilen Türkiye’deki ilk büyük proje olma özelliğini taşıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti