Reklam
  • Reklam
Muğla’da geçersiz oyların yeniden sayılması istendi

Muğla'da geçersiz oyların yeniden sayılması istendi

28 Haziran 2018 - 17:31 - Güncelleme: 28 Haziran 2018 - 17:57

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen: 
- "Dün İl Başkanımızla beraber bütün ilçeler olarak geçersiz oyların sayılması için yetkili mercilere başvurularımızı yaptık. 14 bin 468 geçersiz oy çıkmasının yorumunu şimdilik sizlere bırakıyorum"

MUĞLA (AA) - AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, Muğla'da bütün ilçelerde geçersiz oyların sayılması için gerekli mercilere başvuru yapıldığını bildirdi.

Ülgen, yaptığı yazılı açıklamada, seçimin henüz bitmediğini, her güne yeni bir seçim skandalıyla gözlerini açtıklarını ifade etti.

Geçersiz oyların fazlalığına işaret eden Ülgen, şunları kaydetti: 

"Dün İl Başkanımızla beraber bütün ilçeler olarak geçersiz oyların sayılması için yetkili mercilere başvurularımızı yaptık. 14 bin 468 geçersiz oy çıkmasının yorumunu şimdilik sizlere bırakıyorum." dedi.

Ülgen, İçmeler'de bir okulda görevli sandık başkanının geçersiz oyları cebine atıp götürdüğünü ve bu oyları seçimin üzerinden 3 gün sonra yapılan sayımda durumun anlaşılması üzerine teslim ettiğini iddia ederek, şunları kaydetti: 

"Bu konuyu araştırdık ve durumun vahametine şahit olduk. İsmi bizde saklı olan bu şahsı biraz araştırdığımızda karşımıza maalesef yine CHP çıktı. CHP sempatizanı bir sandık başkanı geçersiz oyları cebine alıp gitmiş. Yani Yüksek Seçim Kuruluna ait oy pusulalarını çalmış."

Bu olayla ilgili gerekli şikayetleri yaptıklarını belirten Ülgen, "Fakat görüyoruz ki seçim süreci boyunca bize her türlü iftirayı atanlar, her türlü rezilliği yapmışlar." dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti