Reklam
  • Reklam
Milli Egitim Müdürlüğünden Ögretmenlere İmam Hatip Uyarısı

Milli Egitim Müdürlüğünden Ögretmenlere İmam Hatip Uyarısı

İmam hatip ortaokul ve liselerine kayıtlarındaki düşüş sebebi ile İzmir Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilk ve ortaokul müdürlüklerine uyarı yazısı gönderdi.

15 Haziran 2019 - 16:21

İmam hatiplere gitmek isteyen öğrencilerin ve velilerinin öğretmenler tarafından vazgeçirilmeye çalışıldığı için Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) şikayet dilekçesi gönderildi. Bunun üzerine İlçe Milli Eğitim Bakanlığından bu şikayetide içeren bir yazı ile ilçedeki tüm ilk ve ortaokul öğretmenlerine uyarı yazısı gönderildi.

Yazıda şu ifadelere yer verildi: “‘İmam Hatip Ortaokulları ve Liselerinin tanıtımlarının ilçemiz genelindeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yapıldığı ancak bu okullara yapılan kayıt sayısında bariz bir düşme olduğu, bunun nedeninin de öğretmenlerin imam hatip ortaokulu ve liselerine gitmek isteyen öğrenci velilerinin vazgeçirilmeye çalışıldığı, bu durumun öğrenci velileri tarafından bizzat dile getirildiği okulların ve öğretmenlerin bu konuda uyarılmasının istendiği' bildirilmiştir. Gerekli uyarının yapılmasını rica ederim.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti