Reklam
  • Reklam
MHP SEÇİM BEYANNAMESİ

MHP SEÇİM BEYANNAMESİ

MHP seçim beyannamesinden öne çıkan satır başları şöyle:

26 Mayıs 2018 - 17:29

Türkiye Cumhuriyeti Dövizle Kurulmadı

Seçimler 3 Kasım 2019 yapılacaktı ancak Türkiye çok tehlikeli bir yola girmişti. Türkiye Cumhuriyeti dövizle kurulmadı, dövizle yıkılmaz.Türk Milleti inen çıkan dolarla var olmadı, onsuz da bir şey kaybetmiş. Döviz yükselmesini kullanmak isteyenlerin alayı vatan hainidir. Şer güçler ne yapsalar yararsız ve nafiledir. Türk Milleti 24 Haziran'da oyunları boşa çıkaracaktır.

Pişmanlık Yaşayan Her Ülküdaşımı Kucaklamaya Hazırım

Biz ittifak dediğimizde, avaz avaz bağıran siyasi yobazlar, siyasi kaçkınlar, sahneye çıkmıştı. Bunlar siyaseti deri mülke çevirdiler. Varsın PKK'nın kurşun askeri olsunlar, geldikleri yere dönecekler. Döndükleri yerde de millete hesap verecekler. İYİ Parti de dahil alayı PKK'lı Demirtaş'ın serbest bırakılmasını istiyorlar. Buradan diyorum, pişmanlık yaşayan, hatasını anlayan her ülküdaşım ile kucaklaşmaya hazırım.

Gırlayan Anketçilere Millet prim Vermiyor

Seçim provakatörleri bizim oyumuzu yüzde 3-4'e indirdiler. Allah'tan daha yüzde 1 diyemediler. Bıkmadınız mı çirkeflikten, yalandan dolandan. Gırlayan anketçilere millet prim vermiyor. Yapamayacaksınız, başaramayacaksınız. MHP'nin yükselmesine engel olamayacaksınız. MHP barajları aşa aşa, engelleri yıka yıka geliyor. TBMM'de çok güçlü bir MHP gurubu sesi şimdiden duyuluyor.

Af istediğimizde çıldırıyorlar.

Biz vatan millet bayrak ülkü diyoruz. Onlar Kandil'in, Pensilvanya'nın peşinden koşuyor. Bizim vaatlerimiz şunlardır: Toplu göçlerin kaynağında çözülmesi politikamız aynen sürdürülecektir. Teröristler, tecavüzcüler, çocuk istirmacları hariç olmak üzere, kader kuranlarına af çıkarılması. Kredi kartı borcu ve kredi borcuna düşmüş vatandaşlarımızın kurtarılması.

Çiftçilerin kullandığı mazotun üstündeki vergi kaldırılması.

AVM yasalarının düzenlenmesi. Esnaf ve sanatkarların geçmiş hizmetlerine borçlanma imkanı. Esnafımıza vergisiz yakıt. Çiftçilerin kullandığı mazotun üstündeki vergi kaldırılması. Sulamada kullanılan elektirikten vergi alınmaması. Gençlerimizin iş bulana kadar aile sigortasından yararlanması. Kredi burslarından faiz alınmaması.

Emeklilik maaşlarındaki farkların giderilmesi

Üniversite sınavlarının kaldırılması. Emeklilik maaşlarındaki farkların giderilmesi. Doğum öncesi kadınımıza borçlanma tanınması. Kadına karşı suçlarda cezaların ağırlaştırılması,zaman aşımının kaldırılması. Asgari ücretlerden vergi alınmaması.

3600 ek gösterge sorunu çözülmesi

4B'lilerin kadroya alınması. Yardımcı sınıfındakilerin, genel idareye geçirilmesi. Yardımcı sağlık personelin istihdamının yaygınlaşması. Mühendislerin özlük haklarının iyileştirilmesi. Atanamayan öğretmenlerin kademeli atanması. 3600 ek gösterge sorunu çözülmesi. Uzman çavuşların tümünün kadroya alınması.

özlük hakları ile mali ve sosyal durumlarının iyileştirilmesi. Emniyet çalışanlarının özlük haklarının iyileşmesi. Haftalık 40 saatin üzerinde mesai verilmesi. Sağlık çalışanlarına yıpranma payı verilmesi. Şehit anne ve babalarının aldıklarının artırılması, şehit çocuklarına iş imkanı sağlanması. Gazilere ÖTV'siz araç ilanı getirilmesi, malullük verilmeyenlerin gazilik haklarının verilmesi. Gazilere ikinci istihdam imkanı sağlanmalı."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti