Reklam
  • Reklam
MHP’li Ataman’dan Meral Akşener’e ağır sözler: Küçük...

MHP'li Ataman'dan Meral Akşener'e ağır sözler: Küçük hanıma tavsiyemiz siyaseti terk etmesi

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili sert açıklamalarda bulunarak, "Küçük hanıma tavsiyemiz siyaset sahnesini terk etmesi, sen aslında yoksun" ifadelerini kullandı.

25 Eylül 2019 - 18:03

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz akşam canlı yayında MHP'yi kastederek "Küçük ortak" ifadesini kullanmıştı. Bu ifadenin ardından MHP Genel Sekteri İsmet Büyükataman yazılı açıklama yaparak Akşener'e sert sözler sarf etti. Büyükataman, Akşener'e yönelik "Küçük hanıma tavsiyemiz siyaset sahnesini terk etmesi, sen aslında yoksun" ifadelerini kullandı. 

"KENDİ PİSLİĞİNİ BAŞKASINA ATMA PSİKOLOJİSİ"

Büyükataman, Akşener'in Türkiye'yi 2023 ve 2053 hedefleriyle önce lider ülke, sonra süper güç yapma ülküsü doğrultusunda bir yol izleyen, hiçbir pazarlığın içerisinde yer almayan MHP'ye 'Küçük ortak' dediğini hatırlattı. Bu söze tepki gösteren Büyükataman, "MHP'ye 'küçük ortak' diyerek, CHP kapısında belediye başkan yardımcılığı dilendiği gerçeğini değiştiremez. Her gün bir başka ilde ve ilçede CHP kapısına bırakılan siyah çelenkler, belediye meclis üyelerinin tutumuna dair rezillikler gündemi meşgul ederken MHP'yi bir pazarlık içerisinde gösterme gayretleri kendi pisliğini başkasına atma psikolojisinden başka bir şey değildir." ifadelerini kullandı. 

"TAVSİYEMİZ SİYASETİ TERK ETMESİ"

Büyükataman, Akşener'in, "CHP ile HDP arasında herhangi bir ilişki, iletişim var mıdır, yok mudur? Ben bilmiyorum" sözleriyle ilgili ise "CHP-HDP ilişkisinden haberdar olmadığını söyleyerek samimiyetsizlik rekoru kıran 'küçük hanım'a tavsiyemiz yeterince kirlettiği siyaset sahasını bir an önce terk etmesi. Milliyetçi Hareket'le yatıp Milliyetçi Hareket'le kalkmasından kendisine bir fayda doğmayacaktır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket, lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin çizdiği yolda milli ülküleri gerçekleştirmek için koşar adım yürümektedir. Bu yolda bir belediye daha fazla alma ihtimali için terör örgütüne sırnaşanlar, FETÖ'ye kuyruk sallayanlar; önümüzde 'küçük bir engel' dahi değildir. Özetle, 'sen aslında yoksun" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı