Reklam
  • Reklam
MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ AKÇAY’ DAN TEPKİ !

MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ AKÇAY' DAN TEPKİ !

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'ın yerel seçim konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yönelik sözlerine ilişkin, "CHP’li Engin Altay, aklını ve dilini okyanus ötesine teslim etmiş bir mankurttur. Teröristlerin diliyle Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Genel Başkanımızı hücreyle tehdit etmek Türk milletinin iradesine düşmanlık ve ihanettir." değerlendirmesinde bulundu.

27 Mart 2019 - 15:36

Akçay, yaptığı açıklamada, "Yerel seçimlere günler kala kaybetme  korkusunu iliklerinde hisseden zillet ittifakının elemanlarının siyaset edebini  ve adabını yitirdikleri"ni belirterek, "Teröristleri listelerinden aday  göstererek milletin bağrına hançer saplamak için fırsat kollayanların gemi azıya  aldığını, ahlaksızca Cumhur İttifakı'nın liderlerine hakaret etme cüreti  gösterdiğini" savundu.

Akçay, "Terörist sözcüsü CHP'li yöneticilere tavsiyem, konuşurken  haddini ve hududunu bilsinler. Sayın Genel Başkanımızın ismini o küfür dolu  ağızlarına alırken, bin düşünüp bir konuşsunlar." ifadesini kullandı.

"Zillet ittifakının tahrik siyasetini devreye soktuğunu" kaydeden  Akçay, "Zillet ittifakının militanları şuursuzca Genel Başkanımıza ve Sayın  Cumhurbaşkanı'na saldırmaya, bayağı sözlerle bizleri tahrik etmeye devam  etmektedir. Ancak bilinmelidir ki MHP, zillet ittifakının bu ucuz oyunlarına,  çakal tezgahlarına gelmez. CHP'nin ağzından çıkanı kulağı duymayan grup  başkanvekili Engin Altay’a ihtaren hatırlatırım ki liderimize yaptığınız hakaret  ve tahrikler elbette karşılıksız kalmayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Akçay, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Engin Altay, boynundaki tasmanın sahibinin diliyle konuşmuştur.  CHP’li Engin Altay, aklını ve dilini okyanus ötesine teslim etmiş bir mankurttur.  Teröristlerin diliyle Sayın Cumhurbaşkanı ve Sayın Genel Başkanımızı hücreyle  tehdit etmek Türk milletinin iradesine düşmanlık ve ihanettir.

Teröristi himaye eden, terörü devlet yönetimine taşımak isteyen CHP'li  sözcüler fitne ve fesadın çıbanbaşıdır. Bugüne kadar tehdit diliyle, millet  iradesine duydukları kin ve nefret ile Türk düşmanlığında zirve yapanlar, 31 Mart  seçimine sayılı günler kala yine hortlamıştır. Engin Altay, adice tehditleriyle  zillet çamurunda debelenmektedir. Bu kişi Kandil'den ve Pensilvanya'dan aldığı  sufleyi çirkef ağzıyla küfre ve tehdide dönüştürmüştür. Gazi Mustafa Kemal  Atatürk’ün mirası olduğunu savunan CHP, terör örgütlerinin hücre evi, güvenli  limanı haline gelmiştir. Kandil ve Pensilvanya hücresi CHP, hadsiz tehditlerle  milletimizin iradesine ipotek koyma gayretindedir."

"İSTİFA EDİP SİYASETTEN AYAĞINI ÇEKMELİDİR"

"CHP’li Engin Altay 31 Mart’ta milletimizin önüne sandık koyulacakken,  10 Mart kehanetinde bulunmuştu. Bu kukla siyasetçi 10 Mart kehanetinden de henüz  aklanmamıştır." ifadesini kullanan Erkan Akçay, şunları kaydetti:

"Şurası açıktır ki Engin Altay’ın kulağına 10 Mart tarihini  fısıldayanlar bugün de Sayın Genel Başkanımızı ve Sayın Cumhurbaşkanı'nı hücreyle  tehdit etmesini fısıldamışlardır. Engin Altay tüm bu açıklamalarıyla siyaset  dilini terör örgütlerine ve emperyalistlere teslim ettiğini bir kez daha ortaya  koymuştur. Demokrasiye inanıyorsa, Türk milletinin iradesine güveniyorsa istifa  edip siyasetten elini ayağını çekmelidir. Engin Altay’ın istifasının alınması  CHP’nin Türk demokrasisine karşı boynunun borcudur."

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı