Reklam
  • Reklam
MERAL AKŞENER’DEN AÇIKLAMALAR

MERAL AKŞENER'DEN AÇIKLAMALAR

Meral Akşener partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisindeki grup toplantısında konuştu.

13 Kasım 2018 - 11:40

Diyanetin başındaki zat 9 Kasım günü okunan Cuma hutbesinde Mustafa Kemal'e bir fatihayı çok gördü. Aynı gün kime vefa gösterdi biliyor musunuz? Fesli nasipsize müptezele. Buradan soruyorum Yunansitan tarafından işgale edilen 18 adamıza hayırlı olsuna gidecek misiniz?

Atatürk'e hakaret eden adama gidecek başka gün yok muydu?

Oraya, o adamın bağlı bulunduğu dış merkezlere mesaj vermek için mi gittin?

Türk Devletinin Cumhurbaşkanı fesli müptezelden tarih öğrenemez. İstiklal marşına küfreden adamdan tarih öğrenemez. Tarihi gel bizden öğren. Sayın cumhurbaşkanı, o adamın danışmanlığına son verin. Fetö derneğine yöneticilik yapmış bir diyanet başkanını size kim önerdi? Terör örgütüyle ortaklık yapmış birisi ülkemizin diyanetinin başında olamaz. Dikkat edin sayın Cumhurbaşkanım, dikkat.Türkiye'nin kalkınmasının milletimizin huzur ve refah içerisinde olmasının önündeki en büyük engel millete sırtını dönen partilerdir.

Milletimiz herşeyin farkında. 31 Mart'ta hem iktidara hem muhalefet partilerine kırmız kart gösterecek.

Beyefendi 1.dünya savaşının kutlamalarına katıldı aç kulağını iyi dinle Türkler için 1.dünya savaşı 9 eylülde bitmiştir. İstiklal Savaşı başlatan ve 1.dünya savaşın kabul etmeyen bir ülkenin temsilcisi olarak ne işiniz var orada?

Ağa milletle eğleniyor. Diyor ki refah seviyesi artmış millet sabah akşam et yemiş ve et fiyatları ondan artmış. Allahtan korkun be hayvanvılığı bitirdiniz. Millete şarbonlu et yedirdiniz. bakın tarım bakanı kişi başına yıllık et tüketimimiz 15 kilo diyor Avrupa'da bu rakam 80 kilo onlarda zam yok. Her 3 gençten birinin işsiz olduğu ülkede hangi refahtan bahsediyorsun. Öğünler eksilip lokmalar küçülürekn siz hangi sofralardasınız? Fransa kraliçesi Marie Antoinatte demişti ya "ekmek bulamazlarsa pasta yesinler" diye. Bunlar da öyle işte. Yandaş müteahhidi kurtaracağım diye milletimize yapılan sosyal yardımları kesme iyi parti olarak takip edeceğiz.

Bunların çaldıklarını millete geri vereceğiz.

Mütehhitlerin ellerinde kalan binaları, sizin yani milletin parasıyla onlardan satın alacaklar.İktidar yandaş müteahhitleri kurtarma planı yaparken çiftçiye ne veriyor?  Sarayın bahçesine ektiği hurma ağaçları üşümesin diye yurtdışından ısıtma tertibatı getiriyor. Fakat vatandaş bu nasıl ısınacak diye düşünmüyor. 81 milyon hurma kütüğü değil ki insan evledı. Doğalgaz uçtu, kömür el yakıyor. Sarayından bir çık, kartrilyonluk uçağından bir in. İn de milletin halini bir gör. Asgari ücret 1603 TL. canlı yayında şunu bir dağıt bakalım ev kirası, elektrik, su paralarına. Madem herşeyden anlıyorsunuz çıkıp şu işin fromülünü anlatın millete. İktidarın sarayı günlük 2 trilyon yiyor. Çift dikişle ayda 60 bin TL maaşı 75 bin TL. yaptı. Elini cebine attığı yok. Herşey bedava. Millet nefes alamazken bu nasıl bir pişkinliktir. açık açık söylüyorum ekonomik kutuluş savaşı veriyoruz deyip kendi maaşına %26 zam yapmak cepheden kaçmak demektir. Vatandaşa en %26 zam yapmadan kendi maaşına zam yapamazsın. O yediğin haram ve zıkkım olur. Maaşallah bir tek sen yandaşların uçtu, millet aç. 117 bin öğretmen açığımız ve 400 bin öğretmen adayımız var, intihar eden gencecik öğretmenlerimiz var. Ama iş Suriyeli mültecilere gelince Türkiye'nin kaynağı çok. Kilis ve Hatay'da Suriyeliler nüfus olarak çoğunluk Türkler ise azınlık oldu. Dükkanlar kaça ürünlerle dolu. Suriyeli esnaftan bir kuruş vergi alınmıyor. Suriyeli öğrencilere 1200 TL burs veriyor. Millete gelince yok oluyor, yük oluyor.

2017 de köprüşer için yandaş müteahhite geçmeyen araçlar için bizim cebimizden 2 katrilyon para ödediler. Çalmadan çalışamıyor musunuz siz? Çalmayın çaldırmayın. Bir metrelik hortuma 78 tL ödenmiş nereye el atsan rüşvet yolsuzluk hırsızlık patlıyor. Bu mu sizin dindarlığınız?

 

Bunların peşinden gidilir mi? Bu yağmaya oy verilir mi? Bu yağmaya sessiz kalınır mı?

Suriye'nin kuzeyinde bir terör devleti kuruluyor. Boyun büküp, Papazı verdikten sonra sesi de çıkmıyor. ABD'nin tehditlerine asla boyun eğmeden bölge tamamen temizlenmelidir. ABD YPG'yi meşrulaştırma çabasında.

Erdoğan Suriyelileri seçmen yapma sürecini bu seçime yetiştiremedi.

Kim kiminle yürüyecekse yürüsün, biz milletimizle yürüyeceğiz. "AKP ile HDP'yi yanyana gösterme çabasına beyhudedir"dedi küçük ortak. Ne yanyanası AKP ve HDP elele verdiler elele.

MEB Bakanlığın dilekçesini hazırlayan aklı evveller diyorki : Türk ulusal kimliği tarih sahnesine çok geç çıkmıştır" Ulus bilinci Fransız ihtilali ile ortaya çıktı diyor bir de. BUnlar cahil cahil. Ergenekon destanını da mı okumadınız, Orhun Abidelerinden bir haber misiniz? Size Kürşad'ın Türklük bilincinden de mi bahsetmediler. Fransız ihtilalinden 1.000 yıl önce Türk milleti yazıyor Orhun Abidelerinde.

Bu millet mi millet olma bilincine en geç ulaşan topluluk? Bir de utanmadan topluluk diyorsunuz. Millet gerçeğini kavrayan ilk millet Türk Milletidir.

Diyanet kalkar Atatürk'e hakaret eden feslinin ayağına gider. MEB Türk Milleti millet bilincine geç ulaştı diye bildiri hazırlar.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi de biziz, çağ açan Fatih de biziz, hesap kapatan Mustafa Kemal de biziz. Biz büyük Türk milletiyiz küçük hesaplarınızla bu milletin sabrını daha fazla taşırmayın.

Allaha emanet olun.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı