Reklam
  • Reklam
Menemen Belediyesi’nden çocuklar için yeni bir proje

Menemen Belediyesi'nden çocuklar için yeni bir proje

Okul öncesi eğitimin öneminin bilinciyle hareket eden Menemen Belediyesi tarafından Doğaköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Doğaköy Anaokulu 3 Şubat Pazartesi günü açılıyor.

01 Şubat 2020 - 00:20

Doğa Mahallesi’nde yaşayan çocukların okul öncesi sosyal, zihinsel ve bedensel gelişimlerini desteklemek amacıyla Doğaköy İlkokulu bahçesinde inşa edilen Doğaköy Anaokulu, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un göreve geldiği ilk günlerde Doğaköy’e yaptığı ziyareti sırasında eksikliğini gördüğü ve yapım sözünü verdiği projelerden biriydi.

Menemen Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafında inşa edilen anaokulu, 105 metrekare alanda, bir derslik, yemekhane, oyun odası ve 3 tuvaletten oluşuyor.

“Okul öncesi eğitimi her çocukla buluşturmak istiyoruz”

Yapımını tamamladıkları yeni anaokulunun çocuklar için hem sosyalleşme imkanı yaratacağını hem de okul öncesi gelişimlerine büyük katkı sağlayacağını belirten Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, açılış nedeniyle yaptığı açıklamada, “Bu projenin yapımındaki amacımız okul öncesi eğitimin her çocukla buluşturulması ve aynı zamanda ailelerinin de bu imkanlardan yararlanabilmesidir. Eğitimde fırsat eşitliği düşüncesiyle okul öncesi eğitim sürecinin sağladığı özel imkanlardan herkesin eşit şekilde yararlanması istiyoruz” açıklamasında bulundu. Başkan Aksoy, “Belediyemizin hassasiyetle üzerinde durduğu çağdaş, eğitimli, bilgili nesiller yetiştirme çalışmalarının en önemli adımlarından biri olan okul öncesi eğitimi konusunda hizmet verecek olan Doğaköy Anaokulumuz’un açılış törenine tüm Menemenli hemşehrilerimi bekliyorum” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...