Reklam
  • Reklam
MENEMEN BELEDİYESİ ATIK DÖNÜŞTÜRME İÇİN HAREKETE GEÇTİ

MENEMEN BELEDİYESİ ATIK DÖNÜŞTÜRME İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Emiralem Şehit Barış Demir İlkokulu 3. Sınıf öğrencileri, öğretmenleri Serap Elmalı Yıldız ile beraber Menemen Belediyesi’ni ziyaret etti. Okulun Sınıf öğretmeni Serap Elmalı’nın ‘Sizlerden atıkların toplanması anlamında destek bekliyoruz’ demesinin ardından Cin, Atık Toplama için düğmeye bastı.

29 Mayıs 2019 - 14:06

Menemen’in önemli kurum ve kuruluşlarına ziyaretler düzenleyen Emiralem Şehit Barış Demir İlkokulu Menemen Belediyesi’ni ziyaret etti. Öğrenciler, önce Belediye birimlerini gezdiler, ardından Başkan Yardımcısı Mehmet Cin ile beraber Meclis Salonuna gelerek yönetim hakkında bilgi edindiler.

Bilgilendirmelerin ardından Başkanlık makamına geçen öğrencileri Belediye Başkanı Serdar Aksoy karşıladı. Aksoy, çocukların her birine Nutuk hediye ederek, “ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda böyle güzel öğretmenlerle başladığınız eğitim hayatınızın aynı gurur ile devam etmesini, Atatürk’ün ruhunu içinizde hissetmenizi temenni eder, başarılar dilerim” diye konuştu.

 “YOLUNUZ DEMOKRASİDEN GEÇSİN”

Ziyaret sırasında öğrenciler ve öğretmenleri karşılayarak belediyenin işleyişi ve birimlerin görevleri hakkında bilgilendirmeler yapan Başkan Yardımcısı Mehmet Cin, tüm merak edilenleri cevaplayarak, okulun ihtiyaçlarına da cevap verdi. Cin, öğrencileri Meclis salonunda ağırladı ve onlara demokrasi koltuklarında oturduklarını hatırlatarak “ Çocuklar, Belediye yönetimleri yerelin yani sizin yaşadığınız bölgenin en iyi ve düzenli şekilde yönetilmesini sağlıyor. Bugün Menemen’deki sizler için yapılan parklar ve onların temizliği de bu görmüş olduğunuz binada ve bu salonda karara bağlanıyor” şeklinde konuştu.

Menemen Belediyesi’ndeki görevlendirmeler hakkında da bilgilendirmeler yapan Cin, Başkan Yardımcıları ve Danışmanları ile beraber ortak kararların alınmasında demokrasiye vurgu yaparak, “Ev hayatınızda ve arkadaşlarınızla aldığınız kararlarda olduğu gibi burada da Menemen için ortak karar veriliyor. Burada demokrasi işleniyor çocuklar. Sizin yolunuzun da her zaman demokrasiden geçmesini dilerim” ifadelerini kullandı.

İHTİYAÇLARA CEVAP VERİLDİ

Başkan Yardımcısı Mehmet Cin ayrıca Şehit Kemal İlkokulu arkasında bulunun Menemen’deki tarihi kilisenin bakımının da başlanacağını bildirerek, “ Menemen’de temizlik, düzen ve sağlık için yeni dönem başladı. Bundan sonraki süreçte ihtiyaçlara cevap vermede öncü bir belediye olacağız. Kilise’nin bakımı, okul çevrelerinin güvenlik ve temizliği gibi hususlar Belediyemizin öncelikleri arasında olacak. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Geri dönüşüme, idareye ve temizlik ile güvenliğe verdiğimiz önem her şeyin önünde olacaktır. İstanbul’da olduğu gibi Menemen’de de her şey çok güzel olacak” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...