Reklam
  • Reklam
Melike pilotun dramı...

Melike pilotun dramı...

Başaran Holding'e ait özel jeti kullanan pilot Melike Kuvvet'in, FETÖ'nün kumpasına kurban gittiği ve yaşamını sürdürebilmek için sivil havacılıkta pilotluk yapmaya mecbur kaldığı ortaya çıktı.

12 Mart 2018 - 12:20

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen bir özel jet, dün İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. 2'si kadın pilot, 1'i hostes, 8'i yolcu 11 kişi hayatını kaybetti. Başaran Holding'e ait olan jette, bekârlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı vardı. Uçağın pilotu ise Melike Kuvvet'ti.

Jetin ikinci pilotu Melike Kuvvet’in Konya’nın merkez Meram ilçesinde oturan annesi Emine ve ablası İlknur Kuvvet, acı haberi telefonla aldı. Aile, taziyeleri evlerinde kabul etti. Babası hayatta olmayan Melike Kuvvet’in ölümünü annesinin metanetle karşıladığı, "Allah onu bizden daha çok seviyormuş ki erkenden onu yanına aldı. Başımız sağolsun" dediği öğrenildi.

Melike Kuvvet’in en son 10 gün önce ailesini görmek için Konya’ya geldiği belirtildi. Melike Kuvvet’in yakınlarına FETÖ kumpasıyla ordudan atıldığını ancak Mayıs ayında Binbaşı rütbesiyle yeniden üniformasını giyeceğini, bu nedenle de çok heyecanlı olduğunu söylediği öğrenildi.

Türkiye'nin yakın tarihine damga vuran alçak FETÖ kumpaslarına Melike Kuvvet'in de kurban gittiği ortaya çıktı. Başarılı pilotun arkadaşı Murat Seluk, Melike Kaptan'ın yaşadıklarını anlattı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti