Reklam
  • Reklam
Mehmetçik’e destek veren Enver Cenk Şahin, kadro dışı...

Mehmetçik'e destek veren Enver Cenk Şahin, kadro dışı bırakıldı!

Almanya 2. Lig ekibi St. Pauli, Barış Pınarı Harekatı'na destek veren Enver Cenk Şahin'i kadro dışı bıraktı. Almanlar, kararı resmi internet sitesinden açıkladı.

14 Ekim 2019 - 18:04

St. Pauli, Barış Pınarı Harekatı'na destek verdiği için Enver Cenk Şahin'i kadro dışı bıraktığı resmi sitesinden açıkladı. Yapılan açıklamada 25 yaşındaki oyuncunun antrenman ve maçlara katılamayacağı belirtildi. Enver'in sözleşmesinin sabit kalacağı ve başka kulüplerle transfer görüşmesinde bulunma izni verildiği de açıklamada yer aldı.

"MEVCUT SÖZLEŞMESİ GEÇERLİ"

St. Pauli'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Taraftarlar, kulüp üyeleri ve tüm dostlarımızla yapılan uzun tartışmalardan sonra Türkiye'deki algı ve tutumu da diğer kültürlerden ayırmamalı ve farklılaştırmamamız gerektiğinin farkına vardık. Şüphesiz savaş eylemlerini reddediyoruz. Savaş ve buna dair olan dayanışma temelde kulübün değerleri ile çelişiyor. Mevcut sözleşmesi geçerli. Tüm tarafları korumak için Cenk'e St.Pauli tarafından bir eğitim verilecek ve misafir edilecek."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti