Reklam
  • Reklam
Mansur Yavaş’tan öğrencilere bir müjde daha! Öğrenci...

Mansur Yavaş'tan öğrencilere bir müjde daha! Öğrenci kartında yaş sınırlaması kaldırıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, toplu taşımada kullanılan öğrenci abonman kartında örgün öğretim öğrencileri için yaş sınırının kalktığını açıkladı.

06 Kasım 2019 - 13:44

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatı sonrası öğrencilere abonman kart sistemi 20 Ekim'de hayata geçti. Öğrencilere 60 TL karşılığında 200 binişlik aylık abonman öğrenci kartı sağlayan uygulamada 27 olan yaş sınırı da kaldırıldı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Gelişmeyi Twitter hesabından duyuran Yavaş, "Kıymetli öğrencilerim, Öğrenci Abonman İndirimli Kart uygulamamızda, örgün öğretim öğrencilerimiz için yaş sınırını kaldırdığımızı duyurmak isterim. Hemşehrilerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

TÜM ÖĞRENCİLER FAYDALANACAK

Yavaş'ın yeni talimatı sonrası Başkent'te örgün eğitim sistemi (lise, ön lisans, lisans, lisansüstü ve ikinci öğretim) içinde yer alan tüm öğrenciler EGO otobüsleri, ANKARAY, Metro ve Teleferik hatlarında aylık indirimli abonman kartından yararlanabilecek. Açıköğretim öğrencilerinde ise yaş sınırı 27 yaş ve altı olarak devam edecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti