Reklam
  • Reklam
MANİSA’DA DERE TEMİZLİĞİ

MANİSA'DA DERE TEMİZLİĞİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Kazım Karabekir ve Ahmet Bedevi mahallelerinden geçen derede 3 buçuk kilometrelik temizlik çalışmasına başladı.

05 Eylül 2018 - 16:38

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı dere temizlik çalışmaları ile taşkın sıkıntılarına son veriyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı bünyesinde Şehzadeler ilçe merkezinde bulunan iki mahallede dere temizlik çalışmasına başlandı. Kazım Karabekir ve Adnan Bedevi mahalleleri sınırları içerisinde yer alan derede 3 buçuk kilometrelik temizlik çalışması gerçekleştirilecek. Yapılan çalışma ile yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkın sıkıntısı ortadan kaldırılacak.

"BÜTÜN SORUNLARIMIZ ÇÖZÜLÜYOR"

Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Tekin Aydın, “Mahallemizden geçen deremizde yıllardır taşkın ve pisliklerden oluşan kötü koku sorunu yaşıyorduk. Sağ olsun MASKİ yetkilileri deremizi temizlemeye başladılar. Hem sağlık hem de görüntü anlamında büyük bir sıkıntımız çözülecek. Büyükşehir ve MASKİ tarafından her isteğimiz yerine getiriliyor. Cengiz Başkanımızın gayretleriyle bütün sorunlarımız çözülüyor. Bir dahaki dönemlerde de kendisini başkanımız olarak görmek istiyoruz. Kendisine her zaman destek olacağız. Büyükşehir ve MASKİ’nin hizmetleri dünyaya bedel. Cengiz Başkanımıza, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a ve emeği geçenlere çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti