Reklam
  • Reklam
Mahalle sakinleri başka ilçeye bağlanmak için imza kampanyası...

Mahalle sakinleri başka ilçeye bağlanmak için imza kampanyası başlattı

Kahrat Mahalle Muhtarı Süleyman Köseoğlu: - "Uzun yıllardan beri hizmetlerden mahrum kalınca başka bir ilçeye bağlanmaktan başka çaremiz kalmadı. Mahalle sakinlerimizin çoğunluğu aynı görüşü paylaşıyor"

01 Mayıs 2019 - 10:48

İzmir'in Tire ilçesine bağlı Kahrat Mahallesi'nin muhtarı Süleyman Köseoğlu, uzun yıllardır hizmet alamadıklarını ileri sürerek "Başka bir ilçeye bağlanmaktan başka çaremiz kalmadı. Mahalle sakinlerimizin çoğunluğu aynı görüşü paylaşıyor." dedi.

1958 yılında Tire'ye bağlı olarak kurulan Kahrat Mahallesi sakinleri, Ödemiş ilçesine bağlanmak üzere imza kampanyası başlattı. Bin 700 nüfusu bulunan mahallede şimdiye kadar 700 imza toplandı. Kampanyanın tamamlanmasının ardından Ödemiş'e bağlanmak için gerekli girişimlern yapılacak.

Kahrat Mahalle Muhtarı Süleyman Köseoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl Tire Belediyesi meclisinde alınan kararla Gökçen ve Kahrat mahallelerinin ayrıldığını hatırlattı. Bunun yanlış olduğunu savunan Köseoğlu, "Kahrat bir çok hizmetten geri kaldı. Uzun yıllardan beri hizmetlerden mahrum kalınca başka bir ilçeye bağlanmaktan başka çaremiz kalmadı. Mahalle sakinlerimizin çoğunluğu aynı görüşü paylaşıyor." dedi.

Muhtar azalarından Ömer Tosun da mahalle sakinleri olarak Ödemiş’e bağlanmanın en doğru karar olduğuna inandıklarını belirterek, "Altyapı sorunları bir çok yerde sokak lambaları yanmıyor, çoğu  sokağın hala toprak olması nedeniyle kışın yağmurlu havalarda çamur yazınsa tozdan dolayı sıkıntı çekiyoruz." ifadelerini kullandı.

Mehmet Özenç de ne büyükşehirden ne de Tire Belediyesinden hizmet alamadıklarını savunarak, küçük bir köy konumuna gerilediklerini kaydetti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek