Reklam
  • Reklam
LEWA İÇİN AYRILIK ZAMANI

LEWA İÇİN AYRILIK ZAMANI

Bayern Münih'in başarılı golcüsü Robert Lewandowski ayrılmak istediğini açıkladı. Başta Barcelona, Real Madrid ve Paris Saint-Germain'in Robert Lewandowski'yi kadrosuna katmak için çaba vermesi bekleniyor

31 Mayıs 2018 - 10:58

29 yaşındaki Polonya'lı Santrafor Lewandowski, 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunmasına rağmen kulübünden ayrılmak istediğini belirtti.  Bild gazetesi de Lewandowski'nin menajeri Pini Zahavi'nin, "Lewa, kariyerinde bir değişime ve yeni bir mücadeleye ihtiyacı olduğunu hissediyor. Bayern'in sorumlusu da bu durumun farkında" açıklamalarında bulundu.

 "Robert'in ayrılmak istemesi sadece para kazanmak için değil. Neredeyse tüm üst düzey kulüpler, dünyanın en iyi forvetini kendi takımında görmek istiyor" ifadelerinde de bulundu.

Başta Real Madrid, Barcelona ve Paris Saint-Germain'in Robert Lewandowski'yi kadrosuna katmak için büyük paralar sarf etmesi gerekecek. Şampiyonlar Ligi Final maçı sonrasında Cristiano Ronaldo'nun yaptığı açıklamalar ayrılık mesajı olarak algılanmış ve Lewandowski ile görüşülmeye başlanmış. Ayrıca Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in de Lewandowski'yi kadrosunda görmek istediğini belirtti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti