Reklam
  • Reklam
Küvette poz veren Deniz Akkaya, çıplak olduğu düşünülünce...

Küvette poz veren Deniz Akkaya, çıplak olduğu düşünülünce açıklama yaptı

Yaptığı her paylaşımla olay olan manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından küvette poz verdiği anları paylaştı. Küvete çıplak girdiği düşünülen Akkaya, gelen yorumların ardından yeni bir paylaşım yaparak üzerinde mayo olduğunu söyledi.

17 Aralık 2019 - 12:46

Son zamanlarda yaptığı cesur paylaşım ve açıklamalarla sık sık gündeme gelen ünlü manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından özel bir çekim için küvete girdiği anların videosunu paylaştı. Küvete çıplak girdiği düşünülen Akkaya, konu hakkında düzeltme yaptı.

"SONRA LAF ÇIKMASIN"

Hayatının büyük bir kısmını spor yaparak geçiren Deniz Akkaya, kusursuz fiziğiyle verdiği pozları Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmiyor. Ünlü manken son olarak bir çekim için küvete girdiği anları paylaştı. Verdiği pozlardan dolayı küvette çıplak olduğu düşünülen Akkaya, peş peşe gelen yorumların ardından açıklama yaparak "Arkamda pembiş bir ip var ya. İşte o mayonun ipi. Sonra laf çıkmasın" dedi.

42'NCİ YAŞINI CESUR POZUYLA KUTLAMIŞTI

Instagram hesabından sık sık cesur pozlarını paylaşan Deniz Akkaya, 42'nci yaşını mayolu fotoğrafıyla kutlamıştı. Akkaya, paylaşımına Az önce, övünerek söylüyorum 42 oldum. Evimden uzakta en sevdiğim insanlar ile kutluyorum. Sizi kocaman öpüyorum" notunu yazmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek