Reklam
  • Reklam
Kütahya’da "Kent İçi Trafik ve Ulaşım Çalıştayı"...

Kütahya'da "Kent İçi Trafik ve Ulaşım Çalıştayı" başladı

Kütahya'da, şehir içi trafik sorununun çözümüne ilişkin belediye tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında düzenlenen "1. Kent İçi Trafik ve Ulaşım Çalıştayı" başladı.

11 Temmuz 2019 - 11:58

Belediye Başkanı Alim Işık, belediye hizmet binasındaki çalıştayda yaptığı konuşmada, bu etkinliği, Kütahya için ortak ve en önemli sorunlardan biri olarak gördükleri kent içi ulaşım ve trafik sorununa çözüm amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Çalıştayın temel amacının Kütahyalıların görüşleri alınarak trafik ve ulaşım sorunlarını çözmek olduğunu belirten Işık, şunları kaydetti:

"Şehrimizin 66 mahallesinin ortak sorunu nedir diye bir soru sorulsa tamamından gelecek tek bir cevap var, trafik. Seçim öncesi gittiğimiz her mahallede mutlaka trafik ve ulaşımla ilgili birçok sorunla karşılaştık. Çözüm önerimiz şu demek yerine böyle bir çalıştay sözü verdik. Öncelikli olarak yaz tatilinde acil çözüm bekleyen trafik ve ulaşım sorunlarına neşter vurmak istiyoruz."

Yarın son bulacak çalıştayda, bütün tarafların katılımıyla trafik sorunuyla ilgili her şeyin konuşulacağını dile getiren Işık, "Bir kentin ulaşımla ilgili bir sorunu varsa, o kentte huzur yoktur. Burada trafik ve ulaşıma dair her türlü sorunu konuşacağız. Mutlaka çözüm odaklı bir çalıştay olmasını arzu ediyoruz. Ne konuşacaksak burada konuşalım, doğru ya da yanlış her şey burada konuşulsun istiyoruz." dedi.

Katılımcıların da görüşlerinin alındığı çalıştayın ilk gün oturumlarında, Kütahya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Burak Uludağ, Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Mehmet Erdem ile İl Trafik Şube Müdür Vekili Erkay Arıcı sunumlar yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti