Kurtulmuş: Türkiye’de ilanihaye terör sona erecek

Kurtulmuş: Türkiye'de ilanihaye terör sona erecek

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Bir devlet politikası olarak Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu vasıtasıyla millet desteğine dönüştürdüğümüz projeyi en kısa zamanda sonuçlandıracağız." dedi.

04 Kasım 2025 - 15:48

Kurtulmuş, Adıyaman Üniversitesi'nin Vehbi Koç Konferans Salonu'nda düzenlenen 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Töreni'ndeki konuşmasına, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 depremlerinde hayatını kaybedenleri rahmetle anarak başladı.

Adıyaman'a depremden sonra defalarca geldiğini ve bugün kentin adeta küllerinden yeniden doğduğuna şahitlik ettiklerini belirten Kurtulmuş, "Adıyaman'ın böylesine kısa bir süre içerisinde fevkalade ciddi bir fiziksel rehabilitasyon sürecini gerçekleştirmiş olması, her türlü takdirin üstündedir. Depremin travmalarının tamamının geride kalacağı günler çok yakındır." diye konuştu.

Türkiye'nin jeopolitik konumunun önemine işaret eden Kurtulmuş, güçlü bir Türkiye'nin her alanda hep birlikte inşa edilmesi gerektiğini dile getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Casusluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ tutuklandı
Casusluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, sosyal medya düzenlemesi için STK temsilcileriyle bir araya geldi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, sosyal medya...