Reklam
  • Reklam
KONYA’DAN İNCE’YE CEVAP

KONYA'DAN İNCE'YE CEVAP

Ak Parti lideri ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılıçarslan Meydanı'nda gerçekleştirilen Konya mitinginde açıklamalarda bullundu. Erdoğan, kendisini alkışladığı için Muharrem İnce tarafından eleştirilen Korgeneral Metin Temel'le ilgili tartışmalara da tepkisini bildirdi. Erdoğan "Bu millet sana o apoletleri sökecek fırsat vermez" sözlerini kullandı.

02 Haziran 2018 - 18:00

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mayıs'ta Malatya’da Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) tarafından organize edilen iftar yemeğine katılmış,yemekte yaptığı açıklamalarda 24 Haziran’daki Cumhurbaşkanlığı koltuğunda ki rakibi Muharrem İnce’ye ağır sözlerde yüklendi.

ÖNCESİNDE

İnce’yi hedef alan Erdoğan, “Çırağa dükkan teslim edilmez. Siyasetin çıraklarına da Türkiye emanet edilmez. Siyasette hiçbir başarısı, hiçbir tecrübesi olmayanlara ülkenin yönetimini asla veremeyiz. Kardeşlerim; girdiği her yarışı kaybedenlerin ne kendilerine, ne de milletimize verebilecekleri bir şey yoktur” sözlerini kullanmıştı. Erdoğan’ın bu sözleri davetlelier arasında bulunan 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel tarafından da coşkuyla karşılanması Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin hoşuna gitmemişti. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce de Korgeneral Temel’e şu sözleri kullanmıştı “Sen Türk ordusunun mensubu musun yoksa Ak Parti’nin il başkanı mısın?” diye sormuş ve Nevşehir mitinginde de ” ‘Senin apoletlerini sökmezsem ben de Muharrem İnce değilim” demişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti