KONAKLI ÇOCUKLARDAN GURURLANDIRAN TABLO

KONAKLI ÇOCUKLARDAN GURURLANDIRAN TABLO

Konak Belediyesi’nin ücretsiz yaz okulları, öğrencilerin düzenlendiği muhteşem gösterilerle son buldu. Konaklı çocuklarla bir araya gelerek, sahnede gerçekleştirdikleri birbirinden güzel gösterileri izleyen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Bizim ışığımız, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’tür ve sizler onların çocuklarısınız. Hepinizi kutluyorum, sizinle gurur duyuyorum” dedi.

26 Temmuz 2019 - 10:08

Konak Belediyesi’nin, Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi, Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi, Dario Moreno Sanat Merkezi ile Hatay, Zeytinlik, Gültepe, Aziziye ve Kadriye semt merkezilerinde 1 Temmuz’da başlattığı yaz okulları, öğrencilerin dün akşam sahnelediği gösterilerle sona erdi. Yaz okulunda “Eğlenceli Matematik”, “Eğlenceli Bilim”, “Astronomi-Uzay”, “Felsefe”, “Bu Nasıl Çalışır?”, “Benim Filmim”, “Mahalli Oyunlar” ile “Dans-Ritim” derslerine katılan, 7-12 yaş grubundan toplam 600 çocuk öğrendiklerini, kursların verildiği semt ve kültür merkezlerinde düzenlenen törenlerde sergileme fırsatı buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İklime Dirençli Ormancılık Projesi, ormancılık tarihimizin en kapsamlı ve stratejik projelerinden oldu
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İklime Dirençli Ormancılık...
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimi için yoğun telefon diplomasisi
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimi için yoğun telefon diplomasisi