Reklam
  • Reklam
KOCAOĞLU: "NE YAPIP EDİN..."

KOCAOĞLU: "NE YAPIP EDİN..."

Menderesli vatandaşlardan Mustafa Kayalar ve Tunç Soyer için oy isteyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "İlçeye hizmet isteyen herkes, bu iki isme destek vermeli" dedi

13 Mart 2019 - 10:24

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, veda turları kapsamında Menderes'i de ziyaret ederek bölge halkından helallik aldı, hem de CHP'li Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar'a büyük bir destek verdi. Kesre, Özdere, Ortaköy, Gümüldür ve Menderes merkezdeki buluşmalarda sevgi gösterileriyle karşılanan Kocaoğlu, gittiği her yerden alkışlarla uğurlandı. Kocaoğlu, Mustafa Kayalar ve Tunç Soyer için vatandaşlardan oy istedi; altını çizerek şöyle dedi: "Menderes'in mevcut belediye başkanını 31 Mart'ta ne yapıp edin, mutlaka değiştirin."

O araziyi paramızla alamadık

Menderes'in Tekeli köyünde, köy tüzel kişiliğinden belediyeye geçen 50 dönümlük araziyi bedel karşılığında Belediye Başkanı Bülent Soylu'dan istediğini ancak parasıyla olduğu halde alamadığını anlatan Kocaoğlu, şunları söyledi: "O yeri bize verseydi, oraya soğuk hava deposu, paketleme tesisi ve hal tesislerini çoktan faaliyete geçirmiştik. Bu tesisler, bölgenin kesme çiçeğinden salatalığına, sebzesine kadar tüm ürünlerinin değerini katlayacaktı. Ne var ki, siyaseten o yeri bize vermediler. Sevgili Mendereslilerden rica ediyorum, 31 Mart'ta bu belediye başkanını değiştirin. Herkesi kucaklamaya, herkesle barışık yaşamaya hazır olan pırlanta gibi bir adayımız var, Mustafa Kayalar... Oyunuzu Menderes'te Mustafa kardeşime, Büyükşehir'de Tunç kardeşime verin; ilçenin ekonomisinin büyümesine destek verin."

31 Mart büyük başarı bekliyorum

Mevcut başkana yönelik eleştirilerine devam eden Kocaoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Menderes Belediye başkanının nasıl bir arkadaş olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Açık yüreklilikle söylüyorum; davranışları, tacizleriyle yanlış yapmıştır. Belediye başkanı, yasanın verdiği görevleri yerine getirecek. Ayrıca, vatandaşının zenginleşmesi, yaşam standardının yükselmesi için de çaba harcaması lazım. Ne yazık ki bu arkadaş, siyaset yaptı, hizmet yapmadı. Üstelik hizmetlerimizin yoluna taş koydu. Geceli gündüzlü çalışın, ne yapıp edin, Menderes'i bu başkandan kurtarın, bu arkadaşı değiştirin. 31 Mart'ta İzmir'de mutlaka çok büyük başarı bekliyorum."

Kayalar: Önce barış ve huzur

CHP Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar, ilçenin dört bir yanına yaptığı hizmetler ve üreticiye verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Kayalar, "Menderes'in her şeyden önce huzura, barışa ihtiyacı var. İnsanlarımızı ötekileştiren zihniyete son vermekte kararlıyız. 31 Mart'ta gereğini yapacağınızdan eminim. Aziz başkanımızın başlattığı yerelde kalkınma hamlesi, Tunç başkanımızla devam edecek. Biz de Menderes'in bu hamleden daha çok pay almasını sağlayacağız. İnsana dokunan projelerimizle, Büyükşehir'in katkılarıyla gelecek dev yatırımlarla son beş yıldaki hizmet açığını kapatacağız."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek