Reklam
  • Reklam
Kocaoğlu’ndan Şehit Ve Gazilere “minnet Gecesi”

Kocaoğlu'ndan Şehit Ve Gazilere “minnet Gecesi”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, şehit ailelerini ve gazileri geleneksel iftar yemeğinde ağırladı.

23 Mayıs 2018 - 12:36

Minnet ve şükran duygularının doruğa çıktığı geceye İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, İzmir Milletvekili Atilla Sertel ve ilçe belediye başkanları da katıldı.İzmir Büyükşehir Belediyesi, her Ramazan ayında olduğu gibi yine toplumun farklı kesimlerini iftar sofralarında buluşturuyor.

 Geçtiğimiz hafta 30 ilçedeki muhtarları iki güne yayılan davette bir araya getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu kez de şehit ailelerini ve gazileri ağırladı. 3 bin 300 davetlinin katıldığı iftarda davetli ailelere İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, İzmir Milletvekili Atilla Sertel ve ilçe belediye başkanları da eşlik etti.

İslam aleminin en mübarek ayı Ramazan’da şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmekten onur duyduğunu dile getiren Başkan Aziz Kocaoğlu, “Bugün ülkemizin bağımsızlığını, bölünmez bütünlüğünü koruyabiliyorsak, bugün özgürsek eğer, bunu en başta şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Hepsine minnet ve şükran duygularımı sunuyorum. Önlerinde saygıyla eğiliyorum. Ramazan Bayramı’nın da ülkemizin birliğine, beraberliğine, küskünlüklerin bitirilmesine katkıda bulunmasını, cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalmasını diliyorum” diye konuştu.

Geceye katılan şehit ve gazi derneklerinin temsilcileri Başkan Aziz Kocaoğlu’na davet nedeniyle teşekkürlerini sunarken, Muharip Gaziler Derneği Selçuk Şubesi ise Atatürk portresi hediye etti

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
Altınok: Ankara, sanatın, kültürün de başkenti olacak
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek