Reklam
  • Reklam
KOCAOĞLU ADAYLIK İÇİN KARARINI VERECEK

KOCAOĞLU ADAYLIK İÇİN KARARINI VERECEK

İzmir'de 15 yıldır gözle görülür bir icraatı olmayan, çevre ve alt yapı sorunlarından ulaşıma kadar birçok konuda çözüm üretemeyerek vatandaşları mağdur bırakan CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bugün yeniden aday olup olmadığını açıklamasında bulunacak.

01 Ekim 2018 - 11:06

 

İzmir'in kader günü

 Kocaoğlu'nun Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde saat 11.00'de yapacağı basın toplantısında aday olmayacağını açıklayacağı kulislerde konuşulurken, diğer yandan da istifa edip yeniden göreve gelen İP Genel Başkanı Meral Akşener'in taktiğini uygulayarak "parti tabanı beni istiyor" algısıyla yeniden aday olabileceği iddia edildi.

İZMİR KARA TALİHİYLE..

Kocaoğlu, aday olmayacağını ve artık bırakacağını yakın çevresinde dile getirmişti. Kocaoğlu'nun aday olmaması halinde, İzmir için yıllardır kangrene dönüşen sorunlardan kurtulma ümidi doğacak. Ancak tekrar başkan adaylığını açıklaması durumunda ise İzmir, kara talihiyle yine baş başa kalmaya devam edecek. İzmir'in CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, kurultay söylemleriyle ortaya çıkan krizden aylar önce 1 Ekim günü adaylık konusundaki kararı net olarak açıklayacağını söylemişti.

'TABAN İSTİYOR'

Günlerdir Kocaoğlu'nun aday olmayacağı konuşulurken, bir iddiaya göre de geçtiğimiz aylarda istifa eden ve tekrar göreve gelen İP Genel Başkanı Meral Akşener'in taktiğini uygulayarak "bırakmamam konusunda baskı var. Parti tabanı ve halk beni istiyor" bahanesiyle yola devam edebileceği sızan bilgiler arasında. Ayrıca Kocaoğlu'nun yine başta çiftçiler ve bazı odaların desteğiyle tekrar geri dönüş yapabileceği ihtimali de konuşuluyor. Kocaoğlu'nun, partinin kuruluş günü olan 9 Eylül'de muhalif isimlerin başında yer alan Muharrem İnce ile birlikte poz vermesinin Genel Merkez ile ipleri tamamen kopardığı da iddia edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti