Reklam
  • Reklam
"Kimse partimizin geleceği ile ilgili ahkam kesemez"

"Kimse partimizin geleceği ile ilgili ahkam kesemez"

Yaklaşık üç ay önce göreve gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, her dakika alanda. Bir yandan ilçe teşkilatları ve partisinin kurucuları ile buluşmalarını sürdüren Sürekli, şimdi de mahalle başkanları ile bir araya geliyor.

13 Temmuz 2019 - 14:11

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli teşkilat buluşmalarını sürdürüyor. Yerinde ve birebir paylaşımları tercih eden Başkan Sürekli, partisinin kurucu üyeleri ve kanaat önderleri ile tüm ilçelerde gerçekleştirdiği buluşmaların ardından mahalle başkanları ile bir araya gelmeye başladı. Balçova, Kemalpaşa, Menderes, Gaziemir, Torbalı ilçelerinin bölge ve mahalle başkanlarıyla toplantı yapan Sürekli, siyaset ve hizmet yolculuğunda mahalle başkanları çok önemli bir misyonu olduğunu belirttiği konuşmasında bu görevin mihenk taşı niteliğinde olduğunu ve kendisinin de siyasete bu kademelerden başladığını söyledi. Sürekli sözlerine şöyle devam etti;

"Siyasi teşkilatlarda iki etkin ve önemli görev vardır. Mahalle başkanları ve ilçe başkanlığı. Çünkü onlar uç beyidir.  Yani vatandaşı doğrudan dinleyen, onların hayatını birebir yaşayan makamlardır. Onlar için görev soluksuzdur,  7-24'tür. İyi biliyorum, çünkü Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Nihat Zeybekçi'nin de dediği gibi 'Yaptım da geldim'. "

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti