Reklam
  • Reklam
Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ ile görüştü: “Güzel ve verimli...

Kılıçdaroğlu, Ümit Özdağ ile görüştü: “Güzel ve verimli bir toplantı”

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve Özdağ görüşme sonrası açıklama yaptı."Lütfedip kabul ettiler, güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik" diyen Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin sorunlarını, dünya sorunlarını bir anlamda masaya yatırdık" ifadelerini kullandı.

19 Mayıs 2023 - 15:53

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Zafer Partisi Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Özdağ, kendisini ziyaret eden Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşıladı.

Basına kapalı yaklaşık 1,5 saat süren görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ve Özdağ, basın mensuplarına açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu ve Özdağ şunları söyledi:

“TÜRKİYE’NİN DEMOKRASİYE İHTİYACI VAR”

Kılıçdaroğlu, “Lütfedip kabul ettiler, güzel ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Türkiye’nin sorunlarını, dünya sorunlarını bir anlamda masaya yatırdık. Aynı zamanda ben sayın genel başkana Millet İttifakı liderlerinin görüşlerini, ortak mutabakat metnindeki düşüncemizi ilettim. Bazı sorular da sordu genel başkan. Türkiye’nin demokrasiye ihtiyacı var. Var olan sorunlarını aşmaya ihtiyacı var. Bu çerçevede genel başkan arkadaşları ile görüşecek” diye konuştu.

“KISA ZAMAN İÇİNDE GÖRÜŞLERİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ”

Ümit Özdağ ise, “Bazı sorularımız vardı, onları sorduk. Ayrıntılı olarak cevaplar aldık ve aldığımız cevap çerçevesinde biz de yetkili kurullarımızla değerlendirmeler yapacağız. Tabii Ata İttifakı’nı oluşturan diğer siyasi partilerin genel başkanlarıyla ve Sayın Sinan Oğan’la da bu toplantıdan önce değerlendirme yapmıştık, sonrasında tekrar yine değerlendirme yapacağız ve kısa zaman içerisinde Türk kamuoyuyla görüşlerimizi paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Erdoğan: Bağımsızlık ancak gençlerin azmi ve kararlılığıyla korunabilir
Erdoğan: Bağımsızlık ancak gençlerin azmi ve kararlılığıyla...
Maduro, Türkiye'yle imzalanmış  anlaşmayı canlı yayında onayladı
Maduro, Türkiye'yle imzalanmış anlaşmayı canlı yayında...