Reklam
  • Reklam
KILIÇDAROĞLU’NDAN ERDOĞAN’A VİDEOLU YANIT: ÖFKE NÖBETLERİ...

KILIÇDAROĞLU’NDAN ERDOĞAN’A VİDEOLU YANIT: ÖFKE NÖBETLERİ ALARM VERİYOR

Muhalefeti yalancılıkla suçlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş. Erdoğan’ın öfke nöbetleri alarm veriyor; söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir" dedi.

27 Ağustos 2021 - 13:20

Cumhurbaşkanı ve AKP Recep Tayyip Erdoğan, Bosna Hersek ziyareti öncesi İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yaptığı basın açıklamasında muhalefiti hedef aldı. Muhalefeti göçmen sorunu ve Merkez Bankası rezervleri konusunda yalancılıkla suçlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yanıt ise CHP Genel Başkanı Kemal Kıllıçdaroğlu’ndan geldi.

“ERDOĞAN TROL GİBİ KONUŞUYOR”

Kılıçdaroğlu Twiteter hesabından CHP Genel Merkezi’nin yayınladığı bir videoyu paylaşarak “Erdoğan ülkeyi yönetemiyor. Küfürbaz trolleri yetmemiş olacak ki, kendisi bir trol gibi konuşmuş. Ben Erdoğan ve hakaretlerini elbette ciddiye almıyorum ancak ülkem için kaygılıyım. Erdoğan'ın öfke nöbetleri alarm veriyor; söylediklerine azami ihtiyatla yaklaşmak gerekir.” notunu düştü.

ERDOĞAN NE DEDİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan basın toplantısında şu ifadeleri kullanmıştı:

*Siz bu muhalefetin bu tür yalanlarda, iftiralarda hiçbir zaman bir geri dönüş yaparak özür dilediğini duydunuz mu? Bunların karakterinde böyle bir şey yok. Her şeyleri yalan.

* Kalktılar, Merkez Bankası ile ilgili ciddi yalanlar uydurdular. Döviz rezervi Merkez Bankası'nın bakın nerelere çıktı, her şey ortada. Bunların özür dilemesi söz konusu mu?

* Bu yıl sonu itibarıyla Merkez Bankası döviz rezervi 115 milyar dolarları bulacak. Bulmuşlar bir kadın yalan makinası televizyona çıkartıyorlar, ona bol bol yalan söyletiyorlar.

* BBC'nin yalan söylemesinin normal karşılarım da bunları böyle görmek istemezdik.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti