Reklam
  • Reklam
KILIÇDAROĞLU İZMİR ADAYLARINI TANITTI VE AZİZ KOCAOĞLU’NU...

KILIÇDAROĞLU İZMİR ADAYLARINI TANITTI VE AZİZ KOCAOĞLU'NU AYAKTA ALKIŞLATTI

17 Şubat 2019 - 15:32

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de partisinin Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuştu. Konuşmasının en dikkat çeken bölümü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile ilgili sarf ettiği cümlelerdi. Konuşmasında İttifak eleştirilerine değinen Kılıçdaroğlu, "Bizi zaman zaman eleştiriyorlar şununla ittifak yaptınız, bununla ittifak yaptınız... Biz sandıkta bütün seçmenlerle ittifak yapıyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları:

 

İzmir milletvekili olarak bana bu onuru yaşattığınız için. Bütün izmirlilere yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. İzmir, Türkiye'nin gözbebeği olan bir kent, demokrasinin kalesi, uygarlığın kalesi olan bir kent. 8500 yıllık tarihi bahrında taşıyan bir kent. İzmir milletvekili olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum.

Victor Hugo "İzmir bir prensestir, çok güzel küçük şapkasıyla. mutlu ilkbaharlar durmaksızın onun çağrısına yanıt verir"  Biz Mart'ın sonu bahardır derken. Yıllar önce Victor Hugo'nun söylediğini tekrarlamış oluyoruz.  Kılıçdaroğlu bu açıklamasıyla Tunç Soyer'in cümlelerini tekrarlamış oldu.

İŞTE VİCTOR HUGO'NUN İZMİR'İ

izmir bir prensestir

çok güzel küçük şapkasıyla.

mutlu ilkbaharlar durmaksızın

onun çağrısına yanıt verir.

nasıl vazo içindeki çiçekler gülümserse,

o da denizler arasından ışıldar.

hatta arşipel'in yaratılışından çok daha tutkulu.

-----------------------------------------------------------------------------------

Bütün Türkiye'ye bahar ve barış gelmeli. En büyük arzumuz budur.

 

İzmir'e çok güzel hizmetler yapıldı açıklamaasında bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu,  Lüften hep beraber ayağa kalkarak Aziz Kocaoğlu'nu alkışlayalım. 390 yıl hapisle yargılandı. Ama diz çökmedi, boyun eğmedi diyerek aday belirleme sürecinde yaşanan kırhgınlıkları telafi etme imkanı buldu.

 

Birileri kurşundan söz ediyor. Eğer bu ülkeden kurşundan söz edeceksen, Hasan Tahsin'in kurşunundan söz edeceksin.

 

Bizim bütün belediyelerde asgari ücret 2 bin 200 lira. Seni 2 bin 20 liraya mahkum eden anlayışa izin vermeyin. İşçi kardeşim sen de 2 bin 200 lira almak istiyorsan, 1 Oack-1 Nisan farkını da almak istiyorsan CHP'li belediye başkanına oy vereceksin.

 

Tanzim satış mağazaları dediler insanları kuyruğa sokuyorlar. İzmir'de 35 bin yoksul haneye kuyruğa sokmadan teslim ediliyor diyerek belediye çalışmalarının başarısını anlatmaya çalıştı.

 

Baktılar İzmir'den istedikleri gibi bir kişi çıkmıyor. Ne yaptılar, dışarıdan ithal aday getirdiler. İthal belediye başkanıyla devasa bir İzmir yönetilir mi? İzmir'i yönetecek kişinin İzmir'in kültürüne sahip olması, İzmirli olması lazım. Bizi zaman zaman eleştiriyorlar şununla ittifak yaptınız... Sandıkta bütün seçmenlerle ittifak yapıyoruz. Türkiye'yi bu sefaletten el birliğiyle kurtaracağız. Birlikte Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Sözüm söz CHP'li belediyelerin olduğu her yerde hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek.

Aday tanıtım töreni sonrasında Kılıçdaroğlu açılış töreni için Halkapınar Spor Salonunundan ayrıldı...

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
MEB ve ÖSYM, ölçme yerleştirme alanında sempozyum düzenleyecek
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı
LaLiga Türkiye'nin etkileşimlerini artırdı