Reklam
  • Reklam
KILIÇDAROĞLU GRUP TOPLANTISINDA KONUŞUYOR

KILIÇDAROĞLU GRUP TOPLANTISINDA KONUŞUYOR

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında önemli açıklamalar yapıyor.

17 Temmuz 2018 - 13:26

Özellikle yargıyı eleştiren Kılıçdaroğlu'nun konuşmasında öne çıkan detaylar şöyle;

“Hakimlere sormak istiyorum, yargıya en büyük itibar kaybını yargı mensupları veriyor. Sayın Berberoğlu’nun içeride kaldığı her an bir hukuksuzluk örneğidir.

Eren  Erdem eski milletvekilimiz. 29 Haziran’da gözaltına alındı. Dokunulmazlığı kaldırıldıktan sonra 38 kez yurt dışına gidip geldi. Eren Erdem neden kaçsın. Duruşması

Eylül ayında erkene alıyorlar, tutukluyorlar. Eren Erdem’in yazdığı kitapların tümü FETÖ’nün Türkiye için ne kadar tehlikeli olduğunu anlatmaktır.

Yargının içinde bulunduğu perişan hali bilginize sunuyorum. Ama hiçbir hakim unutmasın nereye giderseniz gidin sizi teşhir etmek benim boynumun borcudur. Sanıyorlar ki Kılıçdaroğlu geri adım atacak. Her ortamda ve her yerde hakkı ve hukuku savunacağım.

Ulaştırma bakanı Tekirdağ’daki kazada menfez ile ray arasında toprağın kaymasından dolayı kazanın oluştuğunu açıkladı. Kaza yerinde bulunan 3 köy sakinlerine teşekkür ediyorum, onlar ambulans gelmeden olaya müdahil oldular.

ODTÜ’nün bir geleneği vardır, kamuda ve özel sektörde çalışan binlerce ÖDTÜ’lü vardır. ODTÜ’de öğrenci olmak ayrıcalıktır. Taşıdıkları pankartlarda zeka vardır. Zeki değilsen bunun farkında ben sana ne yapayım. ODTÜ’de herkes birbirine saygılıdır. Penguen Dergisi’nde 13 yıl önce yayınlanan bir karikatürü taşıyor öğrenciler. Adı Tayyipler Alemi. Hakim bu karikatürle ilgili kararla örnek bir karar vermiş, 13 yıl önce davanın reddine karar verilmiş, 13 yıl sonra hiçbir şeye tahammül edemiyor. Benim milletvekili adresimden bu karikatür yayınlanacak. Turgut Özal kendisini eleştiren karikatürleri duvarına asmıştır. Sen eleştiriye tahammül edeceksin kardeşim, bak koydum Twitter hesabına hadi bakalım ne yapacaksın?” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti