"Kılıçdaroğlu FETÖ üflemelerinden vazgeçmelidir"

"Kılıçdaroğlu FETÖ üflemelerinden vazgeçmelidir"

Akdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Reza Zarrab'ın ajan olduğu bilgisini MİT'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 2013 yılında verildiği yönündeki iddiasına ilişkin "Sayın Kılıçdaroğlu her duyduğunu ya da kulağına her üfleneni yada FETÖ'nün kaynaklarından kulağına her üfleneni kamuoyuna taktim etmekten vazgeçmelidir." diye konuştu.

05 Aralık 2017 - 17:57

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Reza Zarrab'ın ajan olduğu bilgisini MİT'in 2013 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği, Zarrab'a bilgileri dönemin hükümeti ve bakanlar tarafından verildiği iddiasına ilişkin soruya şu yanıtı verdi: "Evrak falan salladı mı? Hayret nasıl sallamamış bu sefer? Cevabım bu. Yani Sayın Kılıçdaroğlu ne idiği belirsiz evrakları sallamak, yada kulağına kim ne üflediyse onu kamuoyuna taktim etmekten vazgeçmelidir. Sayın Kılıçdaroğlu her duyduğunu ya da kulağına her üfleneni yada FETÖ'nün kaynaklarından kulağına her üfleneni kamuoyuna taktim etmekten vazgeçmelidir. 80 milyon Türk milleti buna layık değil."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İklime Dirençli Ormancılık Projesi, ormancılık tarihimizin en kapsamlı ve stratejik projelerinden oldu
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı: İklime Dirençli Ormancılık...
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimi için yoğun telefon diplomasisi
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimi için yoğun telefon diplomasisi