Reklam
  • Reklam
KİBARİYE, EŞİNİN UYARISIYLA BELİNE MASA ÖRTÜSÜ BAĞLADI

KİBARİYE, EŞİNİN UYARISIYLA BELİNE MASA ÖRTÜSÜ BAĞLADI

Önceki akşam Kuşadası'ndaki bir otelde sahneye çıkan şarkıcı Kibariye, rüzgar nedeniyle zor bir sahne gerçekleştirdi. Zaman zaman elbisesinin etekleri uçuşan şarkıcı, eşi Ali Küçükbalçık'ın uyarıda bulunmasından sonra beline masa örtüsü bağladı.

09 Ağustos 2021 - 09:51

Sık sık ihanet iddiasıyla gündeme gelen ve her fırsatta eşine çok güvendiğini söyleyen şarkıcı 60 yaşındaki Kibariye, önceki akşam Kuşadası'ndaki bir otelde sahne aldı. Rüzgardan dolayı elbisesi açılan Kibariye'nin bulduğu ilginç yöntem sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

BELİNE MASA ÖRTÜSÜ BAĞLADI

Sahne için siyah kısa bir elbise tercih eden Kibariye, rüzgardan dolayı etekleri uçuşunca rahatsız oldu. Eşi Ali Küçükbalçık'ın da rahatsız olduğunu fark eden şarkıcı, bir masa örtüsü isteyerek beline bağladı. Şarkıcının bu hali onu izlemeye gelenleri de şaşkına çevirdi.

KİMSE İÇİN YUVAMI YIKMAM

Sık sık eşi Ali Küçükbalçık'ın kendisini aldattığı yönündeki haberlerle gündeme gelen Kibariye, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada"Biz karı-koca evde hallediyoruz. Kocam beni çok seviyor. Eminim, son kararım. Ben ciddi olmayan bir şeyi kafaya takmam. Biz iyiyiz evde. Kimse için yuvamı dağıtmam ben" demişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti