Kendi Bebeğini Çöpe Atan Kadın

Kendi Bebeğini Çöpe Atan Kadın

İstanbul Bahçelievler’deki bir çöp konteynerinde erkek bebek cesedi bulundu.O kişinin aynı mahallede oturan 20 yaşındaki Vildan Seçil Karadağ olduğu ortaya çıktı.

28 Temmuz 2022 - 10:12

Gözaltına alınan Karadağ, öğrenci olduğunu ve hamileliğini ailesinden gizlediğini anlattı. İfadesine göre, bebeğini banyoda ölü olarak dünyaya getirmiş, göbek bağını da makasla kesmişti. Bebek öldüğü için Çöp konteynerına atmıştı.

Bebeğin babası ise 2021 yılının kasım ayında sosyal medyadan tanıştığı O.U.’ydu. Polis O.U.’yu da gözaltına alarak ifadesine başvurdu. Polisteki işlemlerinin ardından Karadağ tutuklandı, O.U. ise serbest bırakıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkanvekili Önder'in hayati tehlikesi hala devam ediyor
Başkanvekili Önder'in hayati tehlikesi hala devam ediyor
Kurtulmuş: Yaklaşık 300 milyon nüfusuyla parlayan bir yıldız haline gelebilecek bir Türk dünyası var
Kurtulmuş: Yaklaşık 300 milyon nüfusuyla parlayan bir yıldız...