Reklam
  • Reklam
Kaynanasına molotof kokteyli attı

Kaynanasına molotof kokteyli attı

31 Mayıs 2018 - 14:53

Kahramanmaraş'ta karısıyla boşanma aşamasında olan koca, kaynanasının evine molotof kokteyli attı. Eşiyle 9 yıllık evliliği süresinde şiddet gördüğünü söyleyen kadın ise, 'Kocam annemin evini yaktı' sözlerini kullandı.

9 YILDIR EŞİNDEN ŞİDDET GÖRÜYORDU

Şiddetli geçimsizlik sebebiyle eşine boşanma davası açan 26 yaşındaki C.B, tüm ayrılma çabalarının sonuçsuz kaldığını ifade ederek, 2 çocuğunun babası tarafından tehdit edildiğini belirtti.

9 yıldır eşinden şiddet gördüğünü ve ayrılmak isteyince tehdit edildiğini öne süren C.B, "Kocam annemin evine ateş etti. En sonunda evini yaktı. Ben artık yetkililerden yardım istiyorum. Biz dışarı çıkamıyoruz, kızım okula gidemiyor. Bir yerde saklanmak sığınmak zorunda kaldım. Evime gidemiyorum. Yardım istiyorum" sözlerini kullandı.

EVİME MOLOTOF KOKTEYLİ FIRLATTI

C.B.'nin annesi H.H ise, damadının evine molotof kokteyli atıp yaktığını söyleyerek, "Damadım olan şahıs kızımı çok dövüyor. Uyuşturucu bağımlısı ve satıcısı. Kızımı 9 senedir çok dövdü. Ben de kızımı aldım götürdüm. En sonunda kızımı silahla kovaladı. Kızım bana sığındı, 'anne beni lütfen verme' dedi. Ben buna rağmen kendine kızımı götürdüm."dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti