Reklam
  • Reklam
"Katil Hafter ve destekçileri meşru hedef olarak...

"Katil Hafter ve destekçileri meşru hedef olarak görülecektir"

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye'ye karşı savaşa hazır olmaları çağrısı yapan Libya'daki gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter'e yanıt verdi: Katil Hafter ve destekçileri Türk unsurlarına saldırı girişiminde meşru hedef olarak görülecektir.

27 Aralık 2020 - 16:46

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki askeri heyetle birlikte temaslarda bulunduğu Libya’da Kara Harp Okulu’nun mezuniyet törenine de katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Bakan Hulusi Akar, Türkiye’nin tezkere kararını uzatması üzerine skandal açıklamalarda bulunan gayrimeşru silahlı güçlerin lideri Halife Hafter’e yanıt verdi:

EVİNDEN DIŞARI ÇIKACAK HALİ KALMADI

Darbeci ve dış mihrakların piyonu, başkalarının oyuncağı Hafter, BM tarafından tanınan meşru Milli Mutabakat Hükümeti'nin daveti ve ikili anlaşmalar çerçevesinde bölgeye gelmiş, askeri eğitim iş birliği, yardım, danışmanlık desteği sağlayan Türk askerini, TSK unsurlarını doğrudan hedef alan hezeyanlar içinde görülmeye başlanmıştır.

Sıkıştığından, evinden dışarı çıkacak hali kalmadığından, kendince bir şeyler yapmak uğruna TSK unsurlarını hedef alan hezeyanlar içine girmiştir. Libya'da darbeci Hafter tarafından katliama uğrayan mazlum ve mağdurların yardım çığlığına sadece Türkiye'nin olumlu cevap verdiğini, zulme ve zalime sessiz kalmadığını unutturmak istiyorlar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Bayram'da yurt genelinde yağışlı hava etkili olacak
Süper Kupa maçı tarihe geçti
Süper Kupa maçı tarihe geçti