Reklam
  • Reklam

KATİL ANNE!

Adana'nın Kozan ilçesinde annesiyle birlikte evden ayrıldıktan sonra bir inşaatta cesedi bulunan 4 yaşındaki çocuğun cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

23 Ağustos 2018 - 12:48

Gözaltına alınan annesinin, çocuğu için "babası belli değil" denildiğini ve artık dayanamadığı için boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Önceki akşam saat 20.00 sıralarında Aslanpaşa Mahallesi'ndeki mezarlık yakınında sinir krizi geçiren bir kadın olduğunun bildirilmesi üzerine polis ekipleri olay yerine geldi.

ARTIK DAYANAMAMIŞ

Yapılan incelemede, sinir krizi geçiren kadının 34 yaşındaki Fatma Özbahar olduğu belirlendi. Kadın polise verdiği ilk ifadesinde 4 yaşındaki oğlu Yiğit Çınar Özbahar'ı "babası beli değil" denildiği için artık dayanamadığını ve öldürmek zorunda kaldığını söylediği öğrenildi. Oğlunun Tufanpaşa Mahallesi, Şıh Efendi Bulvarı'ndaki 5 katlı inşaat halindeki bir binanın giriş katında olduğunu söylemesi üzerine polisler sağlık ekipleriyle birlikte olay yerine gitti. Ekipler, burada 4 yaşındaki çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı. Gözaltına alınan ve savcı tarafından kasten adam öldürmekten işlem yapılması talimatı verilen Fatma Özbahar emniyetteki sorgusunun ardından sevk edildiği mahkemede tutuklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti