Reklam
  • Reklam
Kasım Süleymani, öldürüldüğü saatte toprağa verildi

Kasım Süleymani, öldürüldüğü saatte toprağa verildi

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani, öldürüldüğü saat olan 05.15'te toprağa verildi.

08 Ocak 2020 - 10:47

ABD saldırısında hayatını kaybeden İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani'nin naaşı, İran'ın verdiği füzeli yanıt sonrası toprağa verildi.Irak'ın başkenti Bağdat'ta ABD'nin düzenlediği saldırı sonucu öldürülen İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani için memleketi Kirman'da cenaze töreni düzenlendi. Törene çok sayıda vatandaş katıldı.

CENAZEYE BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Bağdat'daki ABD operasyonunda öldürülen Kasım Süleymani için bugün memleketi Kirman'da cenaze töreni düzenlendi. Cenaze töreni için binlerce kişi Kirman'daki şehir meydanına doğru yürüdü.Irak'ın başkenti Bağdat'ta ABD'nin düzenlediği saldırı sonucu öldürülen İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani için memleketi Kirman'da cenaze töreni düzenlendi. Şehir Meydanındaki törene çok sayıda vatandaş katıldı.

SUİKASTE UĞRADIĞI SAATE DENK GETİRİLDİ

Kasım Süleymani'nin naaşı İran'da memleketi Kerman'da yerel saat ile sabah 5.15'te toprağa verildi. Süleymani'nin defnedildiği saat, suikaste uğradığı saate denk gelmesi dikkat çekti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti