Reklam
  • Reklam
Karşıyaka’da spor ve eğlence dolu yarıyıl!

Karşıyaka’da spor ve eğlence dolu yarıyıl!

Karşıyaka Belediyesi, yarıyıl tatiline giren binlerce öğrenciyi spor ve eğlenceyle buluşturacak. Belediye Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen program kapsamında, iki hafta boyunca dağ yürüyüşünden yüzmeye kadar pek çok ücretsiz etkinlik gerçekleştirilecek.

19 Ocak 2020 - 12:51

TAMAMI ÜCRETSİZ
Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu’nda, yüzme bilen çocuklara stil geliştirme dersleri verilecek. Bostanlı Pazar Yeri’nde bisiklet sürüş eğitimleri düzenlenecek. 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nda da çocuklar okçuluk sporuyla tanıştırılacak. Son yılların gözde spor branşlarından oryantiring eğitimleri ise Suat Cemile Balcıoğlu Spor Salonu’nda yapılacak.

KEYİFLİ YÜRÜYÜŞ
Bu Pazar günü gerçekleşen dağ yürüyüşünün ardından, öğrenciler ve aileleri 26 Ocak’ta tekrar Yamanlar’da doğayla ve sporla buluşacak. Organizasyona katılmak isteyenler için saat 09.00’da Karşıyaka Belediyesi önünden araç kaldırılacak. Tüm etkinlikler, önceden kayıt yaptırmak koşuluyla, ücretsiz olarak gerçekleşecek. Detaylı bilgi ve kayıt için 0549 522 02 27 numaralı telefondan Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne ulaşılabilecek.

BAŞKAN’DAN DAVET
Yarıyıl tatiline giren çocukların hem nitelikli hem de keyifli zaman geçirmesini sağlamak istediklerini vurgulayan Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı eğitim dönemi boyunca gösterdikleri gayret için yürekten kutluyor, güzel ve verimli bir tatil için etkinliklerimize davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara yönelik nefret söylemlerinin üretilmesinde en etkin faktörlerden biri
Ali Erbaş: Medya Batı dünyasında İslam ve Müslümanlara...
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa Birliği ölçeğinde coğrafi işaret alan ilk bala sahip olacak
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Bingöl, Avrupa...