Karşıyaka’da kent yaşamına yeşil mola!

Karşıyaka’da kent yaşamına yeşil mola!

Karşıyaka Belediyesi, 29 Ocak’ta düzenleyeceği yürüyüşle doğaseverleri şehrin stresinden uzakta, keyifli bir yolculuğa çıkaracak.

28 Ocak 2017 - 10:51

Karşıyaka Belediyesi, 29 Ocak’ta düzenleyeceği yürüyüşle doğaseverleri şehrin stresinden uzakta, keyifli bir yolculuğa çıkaracak. Yamanlar’da gerçekleşecek etkinlik, ücretsiz ve herkese açık olacak.

ROTA YAMANLAR
Kent yaşamına hareket katmak ve fiziksel aktiviteleri teşvik etmek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, kış aylarında da doğa yürüyüşü etkinliklerini sürdürüyor. Doğaseverler yarın (29 Ocak Pazar) sabah, çam ağaçlarıyla kaplı parkurda yürümek için Yamanlar’da buluşacak.

ARAÇ KALDIRILACAK
Dokuz Eylül Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (DEDAK) iş birliğinde yapılacak yürüyüş, Yamanlar Köyü’nden başlayacak. Etkinliğe katılmak isteyenler için 08.30’da belediye hizmet binası önünden araç kaldırılacak. Doğanın eşsiz güzellikleri arasında spor yapma imkanı bulacak katılımcılara kumanya da ikram edilecek. 5.5 kilometrelik yürüyüş, Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi’nde sona erecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkanvekili Önder'in hayati tehlikesi hala devam ediyor
Başkanvekili Önder'in hayati tehlikesi hala devam ediyor
Kurtulmuş: Yaklaşık 300 milyon nüfusuyla parlayan bir yıldız haline gelebilecek bir Türk dünyası var
Kurtulmuş: Yaklaşık 300 milyon nüfusuyla parlayan bir yıldız...