Reklam
  • Reklam
KARŞIYAKA’DA COŞKULU 29 EKİM PROGRAMI

KARŞIYAKA'DA COŞKULU 29 EKİM PROGRAMI

CUMHURİYET'in 95'inci kuruluş yıl dönümü, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde coşkuyla kutlanacak. Karşıyaka Belediyesi 28 Ekim'de Karşıyakalılar'ı fener alayında buluştururken, üç akşam üst üste konserler gerçekleştirilecek.

24 Ekim 2018 - 12:12

Karşıyaka Belediyesi'nin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, 28 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Fener Alayı ile başlayacak. Karşıyaka İskele’de son bulacak olan yürüyüş Belediye hizmet binası önünde toplanacak. Ellerinde Türk Bayrakları, meşaleler ve pankartlarla, Karşıyaka Çarşısı'na yürüyecek. Coşkulu kalabalığa, Karşıyaka Belediye Bandosu da eşlik edecek.

KONSER COŞKUSU

Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'ndeki konser şöleni ise 28 Ekim saat 20.00'de, Parlamenterler Kültür Sanat ve Türk Müziği Derneği Türk Müziği Korosu ile başlayacak. 29 Ekim'de Karşıyaka Oda orkestrası (KODA), Şef Oğuzhan Kavruk yönetiminde, tanınmış solistlerle birlikte sanatseverlerin karşısında olacak. Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi'ndeki 'Tüm Korolarımızla Cumhuriyet Konseri' de 30 Ekim Salı akşamı gerçekleşecek. Öte yandan, Araştırmacı Yazar Metin Aydoğan, 29 Ekim saat 17.00'de, Cumhuriyet Söyleşisi ile Çarşı Kültür Merkezi'nde Karşıyakalılar ile buluşacak.

"CUMHURİYET'İN BEKÇİLERİYİZ"

Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine tüm İzmirlileri davet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 'En büyük eserim' dediği Cumhuriyet'in 95. yılını, Karşıyakamıza yakışan bir coşkuyla, birlik ve beraberlik içinde kutlayacağız. Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olduğumuzu bir kez daha göstermek için, tüm İzmirlileri etkinliklerimize bekliyoruz" dedi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti