Reklam
  • Reklam
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay BESİAD’ı ziyaret...

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay BESİAD’ı ziyaret etti

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay BESİAD’ı ziyaret etti. Aynı gün Karşıyaka Belediyesi ile ortak Bostanlı Balıkçı Parkında bir etkinlik düzenlendi. Bostanlı Esnaf ve İş Adamları Derneği (BESİAD) Ramazan eğlencesi düzenledi.

02 Haziran 2019 - 19:23

Akşam iftardan sonra düzenlenen eğlence Bostanlı halkını coşturdu. Başkan Emre İpek “Ünlü sanatçı kardeşimiz Engin Koyuncu ve ekibi şarkılarıyla renk kattı, değerli Bostanlı halkımız düzenlediğimiz bu etkinlik için sürekli olmasını talep etti. Ünlü Saray Lokma geleneksel lezzetiyle ağzımızı tatlandırdı. , Çay ve kahve ikramı için Karşıyaka Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay’a teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Başkan Tugay Besiad ziyaretinde “Güzel Bostanlımız için yapacağınız her türlü çalışmaya destek vermeye hazırız, yeter ki halkımız mutlu olsun, getireceğiniz her projeyi çalışma arkadaşlarımla birlikte uygulamaya alacağız, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadesini kullandı.

Besiad başkanı Emre İpek, “Bostanlı Esnaf kardeşlerimle birlikte sizlerin çalışmalarınıza her zaman katkı koymaya hazırız, biz STK olarak ana görevimiz esnafımızın daha güzel iş yapması ve bu sebeple fiziki konumları ticari konumları gereği farkındalık yaratıp müşteri potansiyelini geliştirip cazibe merkezi yaratmaya çalışıyoruz. Henüz yeni oluşan yönetim kurulumuzda oluşturduğumuz “AR-GE” Merkezi ile yeni projeler geliştirmeye, finansal kaynaklarımzı en iyi şekilde kullanmaya, toplumsal projelerimizde ise siz sayın Başkanımızdan da destek istemekten de geri kalmayacağız açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti