Karabağlar Belediyesi’nden anlamlı kutlama

Karabağlar Belediyesi'nden anlamlı kutlama

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve eşi Fügen Selvitopu ilçe sınırları içerisinde kalan iki huzurevini ziyaret ederek burada kalanların yeni yılını kutladı. Yaşlılara hediye dağıtan ve onlarla birlikte pasta kesen Selvitopu, yaşlıların baş tacı olduğuna değinerek “Belediye olarak her zaman sizin yanınızdayız” diye konuştu.

31 Aralık 2016 - 12:16

Başkan Selvitopu ve eşi Fügen hanımın ilk ziyareti Türkiye Yardımsevenler Derneği Dr Kemal Tarım Dinlenme Evi oldu. Burada yaşlıların elini öpen ve yeni yılını kutlayan Selvitopu çifti ayrıca hediye vererek onların gönlünü aldı. Dinlenme evi sakinlerinden Sadri Tünay’ın okuduğu şiir büyük beğeni alırken, Başkan Selvitopu ve eşi pastayı Semiha Guvan ve Sadri Tünay ile birlikte kesti.

Başkanın ikinci ziyareti Yeşilyurt semtinde bulunan İzmir Huzurevi oldu. Burada da tüm yaşlıların elini öpen ve hediye dağıtan Selvitopu çifti, yaşlılarla bol bol sohbet etti. Huzurevi sakinlerinden Mehmet Benli’nin 2017 yılı için yazdığı şiiri okumasının ardından Başkan ve eşi, huzurevi sakinlerden Hilmi Becerik, Nurettin Türünk, İmdat Aygün, Sabriye Kaya ile birlikte pastayı keserek, 2017 yılının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Casusluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan Yanardağ tutuklandı
Casusluk soruşturmasında Ekrem İmamoğlu, Necati Özkan ve Merdan...
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, sosyal medya düzenlemesi için STK temsilcileriyle bir araya geldi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş, sosyal medya...