Reklam
  • Reklam
Kanser hastası şahıs, ameliyat sırasında yanarak öldü

Kanser hastası şahıs, ameliyat sırasında yanarak öldü

Romanya'nın Başkenti Bükreş'te bir hastanede ameliyata alınan kanser hastası, alkol bazlı dezenfektanla elektrikli neşterin temas etmesi sonucu yanarak hayatını kaybetti.

31 Aralık 2019 - 12:36

Romanya'da ameliyatta alkol bazlı dezenfektan kullanılan kanser hastasının elektrikli neşterle müdahale edilince yanarak hayatını kaybettiği bildirildi.

KULLANINAL DEZENFEKTAN NEDEN OLDU

Başkent Bükreş'teki Floreasca Hastanesi'nde 22 Aralık'ta 66 yaşında kanser hastası kadın ameliyata alındı. Cerrahlar, pankreas kanserine müdahale ederken önce alkol bazlı dezenfektan kullandı.

ELEKTRİKLİ NEŞTER ALKOLLE TEMAS EDİNCE YANGIN ÇIKTI

Doktorların sonrasında kullandığı elektrikli neşter, alkolle temas edince kadının vücudu ameliyat masasında yandı. Vücudunda yüzde 40 oranında yanık olan hasta, bir hafta sonra aynı hastanede yaşamını yitirdi. Polis, kadının ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

SAĞLIK BAKANI SÖZ VERDİ

Ölen kadının ailesi, yerel basına yaptığı açıklamada, olayın ciddiyetini hastaneden değil basından öğrendiklerini belirtti. Sağlık Bakanı Victor Costache de yaptığı açıklamada, olayın araştırılacağı sözünü vererek gerçeklerin ortaya çıkması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Tunç: 22 yıldır toplumun tüm kesimlerini kapsayacak şekilde sosyal politikalar uyguladık
Tunç: 22 yıldır toplumun tüm kesimlerini kapsayacak şekilde...
Bahçeli'den 28 Şubat tahliyelerine ilişkin açıklama
Bahçeli'den 28 Şubat tahliyelerine ilişkin açıklama