Reklam
  • Reklam
Kalın, Hamas Siyasi Bürosu Müzakere Heyeti Başkanı Hayye ile...

Kalın, Hamas Siyasi Bürosu Müzakere Heyeti Başkanı Hayye ile görüştü

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Bürosu Müzakere Heyeti Başkanı Halil Hayye ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

01 Nisan 2026 - 17:49

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Ankara'daki görüşmede, Gazze'de devam eden İsrail saldırıları ve süregelen insani kriz ile Batı Şeria'da yaşanan yerleşimci terörü ve Kudüs'te Mescid-i Aksa'ya uygulanan kısıtlamalar gündeme geldi.

İsrail'in, Gazze Barış Planı'nın birinci aşamasından kaynaklanan yükümlülüklerini yerine getirmesinin sağlanması gerektiğinin altı çizilen görüşmede, Gazze Barış Planı'nın ikinci aşamasının uygulanmasına dair detaylı değerlendirmeler yapıldı.

Hamas heyeti, Türkiye'nin Gazze'de barışın sağlanması için bugüne kadar gösterdiği çabalardan dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin küresel enerji tedarikindeki kritik rolü perçinlenmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin küresel enerji tedarikindeki...
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, işçi, işveren ve memur temsilcileriyle Cenevre'de bir araya geldi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, işçi,...