Reklam
  • Reklam
Kale’de temizlik seferberliği

Kale'de temizlik seferberliği

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer öncülüğünde kentin simgelerinden Kadifekale'de temizlik çalışması başlatıldı.

29 Haziran 2019 - 14:44

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, temizlik ekipleri ile birlikte sabahın erken saatlerinde çalışmaya katılan Tunç Soyer'e Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kadifekaleliler, muhtarlar ve İzmir’in dört bir yanından gelen vatandaşlar destek verdi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Soyer, bölgede yaşayan kadınları kendi mahallelerini temizlemek için belediyede istihdam edeceklerini, üretici pazarı kuracaklarını, kadınların evlerde yaptıkları midyeleri satacakları bir restoran açacaklarını kaydetti. 

Kadifekale'nin güzelliğini ortaya çıkarıp sadece İzmirlilerle değil dünyayla buluşturmanın ilk adımını attıklarını vurgulayan Tunç Soyer, "İzmir evimiz. İzmir'in sokakları evimizin koridoru. İzmir'in parkları evimizin balkonu. Nasıl evimizi temiz tutuyorsak, kentimizi de temiz tutacağız. Bütün İzmir'i pırıl pırıl yapacağız. Temizlik seferberliğimize Kadifekale'den başladık. Bu bölgeyi tertemiz yapıp, canlandırıp İzmirlileri davet edeceğiz." ifadelerini kullandı. 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını açıkladı
İYİ Parti'de Aydın, Dervişoğlu ve Akalın başkan adaylığını...
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti
İzmir Milletvekili Ümit Özlale, İYİ Partiden istifa etti